Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
11 май
2017
 
 

Нетинфо с нов търговски директор – Антония Велева

Антония Велева има 15 г. опит в управление на технологии и дигиталния бизнес на гръцкия пазар

3594 прочитания

От 11 май тази година Антония Велева става търговски директор на Нетинфо, дигиталната медийна компания, част от Нова Броудкастинг Груп.

Нетинфо с нов търговски директор – Антония Велева

Велева има над 15-годишен професионален опит в управлението на технологиите и продажбите на дигитален бизнес на гръцкия пазар. Работила е редица международни компании, включително Eurisco (основен представител на Double Click за Гърция), Fortune, Digitalcosystems EMEA и Adweb. Тя е част от екипа, създал първата програматик среда в Гърция. Работила е за компанията, представител на Adobe Media Optimizer, която въвежда първите в Гърция кросмедийни форми на рекламни кампании.

Прочетете още: Нова Броудкастинг Груп добави в онлайн портфейла си eBag.bg

„Щастлива съм, че след повече от 15 г. се завръщам в България и ще имам уникалната възможност да работя с най-добрите експерти на дигиталния пазар в страната”, споделя Антония Велева след присъединяването си към Нетинфо.

„В позицията си на търговски директор Антония ще допринесе с експертизата си за бързо разрастващото се портфолио на компанията”, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас