Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет на нещата
11 май
2017
 
 

С решение на Zebra клиентите се обслужват сами в магазините

PSS системата на Zebra Technologies ще бъде демонстрирана у нас от Баркод Системи България.

2566 прочитания

Иновативна система за самообслужване в търговски обекти, разработена от Zebra Technologies, ще бъде показа за първи път у нас от партньора на компанията Баркод Системи България.

PSS системата на Zebra Technologies ще бъде демонстрирано у нас от Баркод Системи България.

Наречена Personal Shopping Solution (PSS), системата се състои от мобилни устройства и специално разработен софтуер, като дава възможност на клиентите сами да сканират продуктите, които купуват по време на пазаруването.

Прочетете още: Нови ръчни баркод скенери от Zebra за търговски обекти

Системата е внедрена и работи в над 3000 обекта по целия свят. PSS решението повишава приходите на търговските обекти, тъй като след внедряването му клиентите посещават по-често дадения магазин, а потребителската кошница се разширява, показват изследванията. Освен това магазините намаляват разходите за служители, които трябва да сканират.

Клиентите пък спестяват средно до 15 минути при всяко посещение с PSS решението на Zebra, показват изследванията

Клиентите пък спестяват средно до 15 минути при всяко посещение. Друго предимство за купувачите е, че те знаят във всеки момент от пазаруването каква сума трябва да платят. Системата им предоставя и улеснения като списъци за пазаруване, напомняния, рецепти, персонализирани промоции, помощ при намиране на продукти и др.

Решението PSS на Zebra може да тествано в офиса на Баркод Системи България в София в периода от 22 до 26 май. Българо-британската компания е дългогодишен бизнес партньор на Zebra Technologies, която през 2014 г. придоби поделението на Motorola Solutions, занимаващо се с мобилни решения за бизнеса.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас