Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
09 май
2017
 
 

Нови бизнес принтери с удължен живот от Brother

3510 прочитания

Новата серия мултифункционални печатащи устройства, предназначени за малки офиси и работни групи, които печатат средни до големи обеми (500-1500 стр./месец) и имат нужда от изгоден цветен печат във формат А4 и А3, представи Brother. Ink Benefit Professional се състои от три модела, които според компанията предлагат по-голяма издръжливост благодарение на използването на нови материали. Благодарение на подобрената печатаща глава, с което животът на машината е удължен с над 60%.

Това е първата бизнес серия устройства на Brother, в която се използват базирани на пигмент мастила за всички цветове. За потребителите това означава по-ярки цветове и по-наситено черно, остри контури на текста и живи цветове в бизнес документите, както и бързосъхнещи оригинали, които не избледняват, обясняват от Brother.

Brother MFC-J3930DW

Прочетете още: Brother: Оригиналните консумативи вече не са скъпо удоволствие

Трите модела от новата серия Brother Ink Benefit Professional са: MFC-J2330DW, който печата и сканира в А4, но може да печата и в по-големия А3 формат; MFC-J3530DW и MFC-J3930DW, които могат не само да печатат, но и да сканират в А3.

„Новите модели InkBenefit Professional бяха разработени за клиенти, които печатат големи обеми и изискват отлично качество и производителност в комбинация с ниски цени на консумативите – споделя Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България. – Това е най-солидната ни серия от мастиленоструйни устройства до момента. Новото поколение цветни устройства е практично, бързо и предлага печат в по-големия А3 формат на изключително изгодна цена на копие.”

Опционалните мастилници с голям капацитет дават възможност за отпечатване на 3000 черно-бели и до 1500 цветни страници при цена на копие от 0,017 лв. с ДДС за черно-бяла и 0,06 лв. с ДДС за цветна страница А4, подчертават още от компанията.

Новата серия мастиленоструйни устройства Brother предлага висока скорост на печат от 22 изображения в минута и време за отпечатване на първата страница от под 6 секунди.

Не на последно място тя е съвместима с множество мобилни и облачни решения за печат и сканиране, включително Brother iPrint&Scan и Apple AirPrint. Технологията на Brother Web Connect позволява на потребителите да сканират и отпечатват от популярни облачни услуги за по-бързо споделяне и дигитализиране.

Цените на новите устройства са между 599 и 899 лв. с ДДС и вече са налични на пазара.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас