Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
02 май
2017
 
 

Стемо проведе десето издание на своя пролетен семинар

2282 прочитания

На 27 и 28 април 2017 г. интеграторът Стемо организира традиционния си пролетен семинар във Варна. Събитието се състоя за десети път.

Конференцията бе отрита от Марин Маринов, управител на Стемо – Варна. Димитър Геров, управител на софийския офис пък представи най-новите възможности за подобряване дейността на компанията с Microsoft CRM и Office 365. Презентацията разкри ползите на актуалните Microsoft решения от бизнес гледна точка и изключително достъпното управление на всички нови функционалности.

Кадър от пролетни семинар на Стемо във Варна.

Прочетете още: Стемо и SAP споделиха опита си от внедряването на ERP в ДППИ

„Важно е, когато правите какъвто и да е ИТ проект, да го оразмерите правилно – обясни Геров. – На база на опита и експертизата, с които разполага Стемо, определяме най-добрата комбинация между лицензиране, инфраструктура и бизнес функционалност.“

Традиционно събитието бе подкрепено и от партньорите на компанията – HP Inc. и Hewlett Packard Enterprise, които се включиха с презентации по следните теми като ИТ сигурност, решения за печат, безжични комуникации, инфраструктура за центрове за данни.

Събитието събра над 120 гости от Централна и Източна България, представители и експерти от големи общини, институции, учебни заведения и бизнеса.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас