Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
21 апр
2017
 
 

ADATA пуска серия високопроизводителни и устойчиви microSD и SD карти

2886 прочитания

Нова високопроизводителна серия microSD и SD карти обяви ADATA Technology. Тя се казва Premier ONE и се състои от модели в два варианта: UHS-II U3 Class 10 и Premier UHS-I Class 10. Според компанията серията е подходяща за обемни видео файлове, заснети в 4K и 8K резолюция, както и за VR (виртуална реалност) приложения. Сред потенциалните сфери за употреба се посочват още екшън камери и 360-градусови панорамни снимки, които могат да се заснемат без необходимост от компресиране.

Premier ONE UHS-II U3 SDXC разполагат с MLC флаш памет и достигат 290MB/s скорост на четене и 260MB/s при запис, като ще се предлагат във варианти до 256GB. Premier UHS-I microSDXC/SDHC Class 10 пък ще предлагат 85MB/s скорост на четене с капацитет до 128GB.

Прочетете още: Външен диск с тегло 90 гр. от ADATA

Картите Premier ONE SDXC достигат скорост на четене и запис съответно 290MB/s и 260MB/s, а microSDXC вариантът предлага 275MB/s при четене и 155MB/s при запис. И microSD, и SD версията поддържат V90 видео скорост или 90MB/s суров видео запис, което е повече от достатъчно за работа с 4K, 8K и VR съдържание, уверени са от ADATA.

Всички Premier ONE UHS-II U3 карти използват 3D многослойна флаш памет. Налична е автоматична поддръжка на корекция на грешките за оптимално съхранение на информацията, устойчивост на вода, прах, удари и йонизиращо лъчение, което ги прави подходящи за използване на открито и при екстремни условия.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас