Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
20 апр
2017
 
 

Чат робот във Viber акаунта на Кеш Кредит вече отпуска кредити

Финтех компанията стана първата в света, която използва чат канала на Viber за кандидатстване и отпускане на кредити

2682 прочитания

Искате да получите бърз кредит? Вече можете да си „поговорите“ с програмиран робот в чат канала на Кеш Кредит във Viber. Революционното и за света сътрудничество между комуникационното приложение и кредитната и финтех компания ще „осигури по-добро обслужване и светкавичен отговор на потребностите на клиентите си“, заявиха от Кеш Кредит.

Роботът на Cach Credit във Viber започва веднага диалог с потребителя

Оттам обясняват, че „комуникацията в едно от най-големите приложения за разговори става с помощта на интегриран чат бот, програмиран да предоставя обща информация, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да общува по любопитни и актуални теми“.

Прочетете още: Кеш Кредит с международно признание за услуга във Филипините

Приложението Viber вече има над 800 милиона регистрирани потребители към декември 2016 г., като техният брой расте непрекъснато, особено в Централна и Източна Европа. То вече предоставя на потребителите и криптирани чат услуги.

В същото време Кеш Кредит се стреми да използва нови технологии и иновативни бизнес модели, за да се конкурира по-успешно на пазара на бързи кредити. „Даваме най-бърз отговор на пазара на кредити – в рамките на 6 минути след кандидатстване“, твърдят от компанията.

„Комуникацията чрез чат бот във Viber е бърза и забавна и оставя в миналото процеса на попълване на полета и натискане на бутони. Кандидатстването за кредит е много просто – чрез насочващи въпроси чат ботът идентифицира клиента и изпраща неговата заявка за одобрение. Отговорът идва до 6 минути, а сумата може да бъде усвоена веднага по банковата сметка на клиента“, добавят от Кеш Кредит.

„Успяхме да отговорим на предизвикателствата на високото търсене на финансови услуги онлайн. Комуникацията в мобилни приложения е бъдещето на всички услуги и сме доволни, че сме първи в сътрудничеството с Viber“, коментира Георги Крумов, основател на Кеш Кредит и председател на Борда на компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас