Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
19 апр
2017
 
 

Тарифата Smart на Vivacom обхваща и разговорите в роуминг в ЕС

Тарифната линия Smart вече включва 9 плана, като вариантът Smart U осигурява неограничени разговори и мобилни данни и в роуминг в страните от Европейския съюз.

2688 прочитания

Vivacom обнови мобилните си тарифни планове Smart, като включените минути за разговори в някои от плановете важат и за обаждания към абонати в страните членки на Европейския съюз. По този начин операторът изненада пазара и конкурентите, въвеждайки принципите на новата европейска директива за равнопоставеност на националните разговори с тези в роуминг, която влиза в сила от юни т.г.

Тарифната линия, която влиза в сила от утре, 20 април, ще предлага на абонатите 9 различни варианта – от Smart S до Smart U, като месечните им такси варират от 9,99 лв. до 49,99 лв.

Всички планове предоставят минути за разговори с всички национални мрежи, които важат и при пътуване в страна от ЕС. Вариантите М и М+ осигуряват съответно 500 и 800 минути за разговори в България и в роуминг в ЕС, а други 5 – Smart L, L+, XL, XL+ и U, предоставят неограничени минути и у нас, и в ЕС.

Прочетете още: Vivacom успя да постигне нов годишен ръст – 3,2%

Най-скъпият план Smart U предоставя също и неограничен мобилен трафик данни на максимална скорост в България, без значение кои сайтове и приложения се ползват.

Всички тарифни планове предоставят неограничени минути за разговори в мрежата на оператора, като вариантите M до XL+ осигуряват и определено количество мобилни данни в роуминг, вариращо от 500 MB за Smart M до 8000 MB за Smart U.

Стандартно в плановете е включено и ползване на 128 GB облачно пространство през услугата VIVA pCloud, както и 45 канала мобилна телевизия през услугата TV GO.

Тарифните планове са валидни както за частни, така и за бизнес клиенти, добавят от оператора.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас