Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
13 апр
2017
 
 

IBS отвори Център за индивидуални Red Hat сертификационни изпити

Това е първият у нас такъв център и единственият подобен в Източна Европа

2904 прочитания

Aй Би Ес България“ (IBS) отвори първия у нас Център за индивидуални Red Hat сертификационни изпити. Към момента той е единственият подобен в Източна Европа, съобщиха от компанията.

„Откриването на лаборатория за сертификационни изпити е още една стъпка на развитие на партньорството ни с RedHat. Като RedHat Advanced и RedHat Training партньор нашата компания се установи като водещ център за компетенции в RedHat технологиите сред страните в Източна Европа. Това е съществен успех за екипа ни и признание за усилията и инвестициите ни в продължение на над 10 години“, сподели Горан Ангелов, управител, „Ай Би Ес България“.

Aй Би Ес България (IBS) отвори първия у нас Център за индивидуални Red Hat сертификационни изпитиЦентърът за индивидуални Red Hat изпити предоставя алтернатива на изпитите в класна стая. Кандидатите сами могат да планират предпочитаната дата и час за явяване на изпит. С индивидуалната форма, те могат да управляват гъвкаво времето, необходимо за подготовка, дори при натоварен график. Спестяват допълнителни неудобства и разходи за пътуване извън страната.

Прочетете още: Ай Би Ес България стана платинен партньор на IBM

Изпитът се осъществява на индивидуална тестова машина, сертифицирана от Red Hat, която осигурява и гарантира пълна функционалност, надеждност и сигурност на изпитната среда. Провежда се самостоятелно и се наблюдава отдалечено от уеб проектор.

Центърът за индивидуални Red Hat сертификационни изпити се намира в сградата на „Ай Би Ес България“ на адрес: ул. „Пимен Зографски“ №4, офис 1, София.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас