Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет на нещата
13 апр
2017
 
 

Schneider Electric представи платформа за цялостни IoT решения

3233 прочитания

Ново поколение архитектура и платформа за цялостни IoT (Интернет на нещата) клиентски решения за сгради, мрежи, индустрии и дейта центрове, EcoStruxure, обяви френската компания, работеща в сферата енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric. От там допълват, че решението е отворено и скалируемо, и свързва нейните три основни технологични компонента – свързани продукти, Edge Control и приложения, анализи и услуги.

Според Schneider Electric новото поколение на EcoStruxure осигурява повишена безопасност, надеждност, ефективност, устойчивост и свързаност на IoT операциите.

Елементите, обединени от EcoStruxure

Прочетете още: Облакът: хипер социални потребители и локални ЦОД

Целта на платформата е да позволи на компанията, както и на нейните партньори и крайни потребители да разработват лесно мащабируеми и свързани IT/OT решения. Обединявайки системите за свързаност и данните, Schneider Electric им помага да достигнат по-високи нива на оперативна ефективност, устойчивост, мениджмънт на активите и продуктивност на хората.

EcoStruxure е изграден около концепцията за отворени иновации и съвместимост, и е разработен в партньорство с водещите организации, налагащи стандарти в технологичния бизнес, подчертават още разработчиците.

„EcoStruxure комбинира новаторския ни опит в автоматизацията и енергийния мениджмънт с тясната ни експертиза в събирането и анализа на данни, което ни помага да увеличим стойността и ползата от Интернет на нещата за нашите клиенти – споделя д-р Прит Банерджи, главен технологичен директор в Schneider Electric. – EcoStruxure дава на нашите клиенти платформа, архитектура и цялостен план за бързо и лесно прилагане на IoT, увеличавайки ползите от IoT отвъд възможностите на устройствата и създавайки по-интелигентна, по-ефективна и по-безопасна работа“.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас