Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
10 апр
2017
 
 

ДАН електроник пусна CRM системата си като облачна услуга

CRM системата InfoServ се предлага като SaaS решение, базирано на облачната услуга MS Azure.

2340 прочитания

CRM системата InfoServ вече се предлага от нейния разработчик ДАН електроник под формата на бизнес услуга. SaaS услугата е базирана на облака Мicrosoft Azure.

CRM системата InfoServ се предлага като SaaS решение, базирано на облачната услуга MS Azure.

Облачно базирана CRM система интегрира и най-често използваните канали за бизнес комуникация – телефон, e-поща, SMS, уеб част и уеб форми. Тя предлага възможност да автоматизираното им използване с минимално включване на външна инфраструктура.

Прочетете още: Мнозинството родители, учители и директори искат SaaS училищно решение

Преминаването към облачна CRM система увеличава производителността, като същевременно се ползва по-малък персонал, намаляват се разходите за технологична инфраструктура, хардуер, софтуер и лицензионни такси, твърдят от ДАН електроник.

„Чрез преминаване към облака получаваме множество предимства по отношение на оперативност, инфраструктура и техническа обезпеченост, включително опростяване на бизнес процесите, добавят от българската фирма. - Интерфейсът на InfoServ CRM е интуитивен и лесен за използване, пести време и ресурси за обучение на служителите.“

„Преминахме към облака, за да освободим клиентите си от затрудненията при инсталиране и поддръжка на сървъри, както и да им дадем възможност да се фокусират върху основния си бизнес. Премахвайки тази бариера, ние можем да предложим контактен център и CRM решение, които да изградим за няколко минути“, добавя Стефан Йорданов, Управител на ДАН електроник.

Компанията е внедрила InfoServ в над 180 фирми и организации в различни сфери, включително финансов сектор, доставчици на комунални услуги, държавна администрация, производство и търговия.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас