Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Операционни системи
10 апр
2017
 
 

Microsoft обяви Windows 10 бета за бизнес потребители

Първата бета версия след Creators Update също е готова

2798 прочитания

Бизнес потребителите получиха достъп до своя собствена версия на бета програмата за Windows 10. В петък Microsoft представи Windows Insider Program for Business заедно с първата бета версия на Windows 10 след Creators Update.

Програмата ще даде възможност на бизнес потребителите да се абонират за бета обновленията чрез своя акаунт за Azure Active Directory вместо с личния си акаунт за Microsoft. Тази нова функция е създадена да предостави на ИТ професионалистите начин да дават редовно обратна връзка към Microsoft за специфични функции на Windows 10. Това ще помогне на бизнес потребителите да насочват разработката за бъдещата функционалност.

Създаването на бизнес програмата Insider Program е реакцията на Microsoft на исканията на ИТ професионалистите за по-директна връзка с развойния екип на Windows. Windows 10 не бе посрещната добре от някои системни администратори, които не бяха впечатлени от политиката на Microsoft да предоставя само кумулативни обновления към оперативната система вместо да позволи на администраторите да изберат кои „кръпки“ да изберат и да приложат.

Прочетете още: Искате да сте сред първите с Windows 10 Creators Update? Ето как да си го инсталирате

В придружаващия документ компанията каза, че програмата не е отделена от основната Insider Program, а е средство фирмите да се ангажират по-тясно със съществуващата общност от хора, които вече тестват новите версии на Windows. Microsoft смята, че новата програма ще помогне на фирмите при вътрешното тестване на Windows обновленията, давайки ранен достъп до бъдещи подобрения.

IDG News Service

ЕТИКЕТИ:
MicrosoftWindows 10
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас