Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
07 апр
2017
 
 

ADATA представи ново 3,5-инчов SSD – Ultimate SU700

3047 прочитания

Нов 2,5-инчов SATA 6Gb/s SSD диск – Ultimate SU700 – пуска на пазара ADATA Technology. Устройството използва 3D NAND технология и използва Maxiotek MK8115 контролер, който понижава цената му. Скоросттите на четене и запис достигат съответно 560MB/s и 520MB/s, а капацитетът за съхранение е до 960GB.

Продуктът предлага допълнителни функции като Agile корекция на грешките, WriteBoost SLC кеш памет и виртуално възстановяване за оптимална сигурност на данните. SSD дискът също е проектиран така, че да позволи лесна итеграция на 256-битовото AES кодиране, подчертават от ADATA.

ADATA Ultimate SU700

Прочетете още: ADATA представи нов усилен външен диск

Според компанията потребителите минимум могат да очакват 10% повече бързина от „многоетажната“ 3D NAND технология, в сравнение с използването на 2D NAND флаш базирана памет. Входно-изходните операции са 80 хил./сек., като, според заявените показатели, те остават стабилни по-всиока натовареност. Последното се постига благодарение на Maxiotek контролера и фърмуера, поддръжащ WriteBooster режим. Технолгията за контрол на работата на устройството пък следи нивата на натоварване, за да балансира производителността, консумацията на енергия и амортизацията.

SU700 ще се предлага във варианти от 120GB, 240GB, 480GB и 960GB, като всеки един от моделите постига MTBF (средно време до повреда) от 2 милиона часа, уверени са от ADATA. 960-гигабайтовата версия също така разполага с TBW (записани терабайти) рейтинг от 560TB. Не на последно място SU700 ще се предлага с 3-годишна гаранция.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас