Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сървъри
06 апр
2017
 
 

AMD пусна настройки за VMware vCenter в Radeon Pro

3497 прочитания

AMD обяви новите настройки в Radeon Pro за VMware, чрез които системните администратори бързо могат да настроят VDI среда и да задействат виртуални графични процесори към съществуващите виртуални машини. По този начин те могат да активират стотици професионални потребители само с няколко кликвания с мишката в зависимост от броя графични процесори в системната конфигурация, обясняват от AMD.

Многопотребителската виртуализирана графика на AMD MxGPU предоставя графика от класа на работните станции от центъра за данни виртуално до всяко устройство, намиращо се на всяко място. MxGPU поддържа VMware vSphere 6.0 и по-нови версии, като осигурява до 35% по-висока производителност за приложенията на Solidworks, до 38% по-висока производителност за PTC Creo, както и до 156% по-висока производителност за Siemens NX.

Прочетете още: Fujitsu: Бизнесите проявяват голям интерес към виртуалната реалност

Настройките за Radeon Pro са вградени във VMware vCenter, което позволява удобно управление на физическите графични чипове на ниво хост и център за данни чрез опростен и интуитивен интерфейс. Хардуерно базираното виртуализационно решение на AMD подобрява сигурността, тъй като възможността за споделяне на графичния процесор е вградена директно в силициевия чип. Това прави решението по-защитено от софтуерната виртуализация, твърдят от AMD.

Корпоративните потребители могат да инсталират виртуализирана графика AMD MxGPU на редица сървърни платформи, разработени от Dell, HPE и Supermicro.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас