Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сървъри
06 апр
2017
 
 

AMD пусна настройки за VMware vCenter в Radeon Pro

3305 прочитания

AMD обяви новите настройки в Radeon Pro за VMware, чрез които системните администратори бързо могат да настроят VDI среда и да задействат виртуални графични процесори към съществуващите виртуални машини. По този начин те могат да активират стотици професионални потребители само с няколко кликвания с мишката в зависимост от броя графични процесори в системната конфигурация, обясняват от AMD.

Многопотребителската виртуализирана графика на AMD MxGPU предоставя графика от класа на работните станции от центъра за данни виртуално до всяко устройство, намиращо се на всяко място. MxGPU поддържа VMware vSphere 6.0 и по-нови версии, като осигурява до 35% по-висока производителност за приложенията на Solidworks, до 38% по-висока производителност за PTC Creo, както и до 156% по-висока производителност за Siemens NX.

Прочетете още: Fujitsu: Бизнесите проявяват голям интерес към виртуалната реалност

Настройките за Radeon Pro са вградени във VMware vCenter, което позволява удобно управление на физическите графични чипове на ниво хост и център за данни чрез опростен и интуитивен интерфейс. Хардуерно базираното виртуализационно решение на AMD подобрява сигурността, тъй като възможността за споделяне на графичния процесор е вградена директно в силициевия чип. Това прави решението по-защитено от софтуерната виртуализация, твърдят от AMD.

Корпоративните потребители могат да инсталират виртуализирана графика AMD MxGPU на редица сървърни платформи, разработени от Dell, HPE и Supermicro.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас