“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
29 мар
2017
 
 

—темо и SAP споделиха опита си от внедр€ването на ERP в ƒѕѕ»

2478 прочитани€

—темо и SAP организираха семинар, на който споделиха опита си от успешно интегрираната ERP система в ƒѕ „ѕристанищна инфраструктура“ (ƒѕѕ»).

„”спешни€т проект зависи най-вече от хората, които работ€т в компани€та, и т€хната отдаденост и вол€ да подобр€т процесите в организаци€та си, използвайки най-новите технологии на пазара“, сподели –ум€на “ренчева, управител на SAP South-East Europe, по време на откриването на семинара.

јнгел «абуртов, генерален директор на ƒѕѕ» изрази своето задоволство от внедреното софтуерно решение, базирано на продукта SAP ERP, което вече работи продуктивно в ц€лата структура на предпри€тието. „ћоите очаквани€ са то да подобри осезателно качеството и ефективността на управление на пристанищната инфраструктура“, посочи той. √енерални€т директор обърна внимание и върху сътрудничество с изпълнител€ —темо

ѕрочетете още: SAP ERP 6.0 интегрира бизнес процесите в ƒѕ ѕристанищна инфраструктура

ѕо време на събитието ≈лена Ќиколова-∆ел€зкова, ръководител на проекта от страна на —темо посочи основните акценти по проекта. јнна ћихнева-Ќатова, ръководител на проекта от страна на ƒѕѕ» и ключови експерти от предпри€тието, представиха непосредствените резултати от внедр€ването на ERP системата и реализиране на функционалностите при управление на проекти, бюджети и административно-финансови процеси, човешки ресурси и др.

–езултатите от внедр€ването на SAP ERP и интеграци€та й със специализираните информационни системи на ƒѕѕ» б€ха представени от д-р инж. «латко  узманов, директор дирекци€ „–ъководство на корабни€ трафик – „ерно море“ и демонстрирани в реално време.

ƒѕ „ѕристанищна инфраструктура“ използва SAP HANA бази данни, потребителски интерфейс SAP Fiori и ц€лостно решение за докладване, базирано на SAP HANA Live Studio.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
ѕреглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

ѕреглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

 акви нови и интересни неща може да ни разкаже ѕламен Ѕоев от ≈лит —офтуер

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас