“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Startup новини
21 мар
2017
 
 

»јЌћ—ѕ и ƒжуниър јчийвмънт ще насърчават предприемачество сред младите

3211 прочитани€

»зпълнителни€т директор на »зпълнителна агенци€ за насърчаване на малките и средните предпри€ти€ (»јЌћ—ѕ) ћариета «ахариева сключи споразумение с изпълнителни€ директор на „ƒжуниър јчийвмънт Ѕългар舓 (Junior Achievement Bulgaria) ћилена —тойчева. ƒвете организации ще си сътрудничат в насърчаването на предприемачески умени€ сред младите хора в страната. 

»зпълнителни€т директор на »зпълнителна агенци€ за насърчаване на малките и средните предпри€ти€ ћариета «ахариева сключи споразумение с изпълнителни€ директор на ƒжуниър јчийвмънт Ѕългари€

„ƒжуниър јчийвмънт Ѕългар舓 е международна организаци€, предостав€ща иновативно и модерно образование от най-ранна възраст до университета. 

ѕрочетете още: 11 български фирми ще участват в CeBIT 2017 в ’ановер

ќт сво€ страна, »јЌћ—ѕ подпомага малки€ и среден бизнес в Ѕългари€, като една от целите й е да се насърчи предприемачеството и да се повишат предприемаческите умени€. 

ѕредмет на споразумението е съдействие в дейности, насочени към стимулиране развитието на всички сектори в икономиката. —пособ за постигане на успех ще бъде активната подкрепа на стартиращи предпри€ти€, развитие на техни€ иновативен и експортен потенциал и подобр€ване на конкурентоспособността им. ¬ изпълнение на споразумението се предвиждат провеждане на съвместни инициативи, проекти, подпомагане участието на фирми в специализирани конференции, обмен на икономическа и бизнес информаци€, осъществ€ване на проучвани€, анализи и изследвани€ от взаимен интерес, организиране на съвместни бизнес мисии, инициативи и др. ƒоговорът е за срок от 3 години.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас