Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
20 мар
2017
 
 

Ericsson ще доставя услуги за пост-продукция на BBC

1539 прочитания

Многогодишен договор за предоставяне на услуги за пост-продукция и управление на медийно съдържание сключи Ericsson с BBC Creative. Той стана факт след проведен конкурс по избор на доставчик и в рамките му компанията ще предоставя пълен пакет от услуги, включително висококачествен професионален монтаж, настолен монтаж и дизайн, звук и субтитриране, както и съхранение с включена функционалност за преглеждане и съоръжения за архивиране.

Те ще бъдат реализирани чрез облачната платформа за обработка на медийно съдържание на Ericsson и ще се доставят от пространството за пост-продукция на шведската компания в Лондон, което включва набор от съоръжения за професионален монтаж, пакети за аудио и субтитриране с настолни съоръжения.

Прочетете още: SES Astra: 70% от българите избират ТВ доставчик заради HD каналите

„Горди сме, че BBC избра Ericsson като свой доверен партньор, който да предоставя услуги за пост-продукция и управление на медийно съдържание за BBC Creative. Нашите водещи за индустрията и базирани в облака съоръжения за съхранение и архивиране ще ни помогнат да посрещнем нуждите на BBC за управление и предоставяне на съдържание, както днес, така и в бъдеще – сподели Торстън Сауер, вицепрезидент и директор телевизионни и медийни услуги в компанията. – Това е страхотна победа за Ericsson – особено, вземайки предвид конкуренцията от други авторитетни компании за пост-продукция, по време на процеса по избор на доставчик. Това е признание за нашите талантливи екипи, техническо съвършенство и ноу-хау и наистина засилва нашата позиция като един от водещите доставчици на телевизионни и медийни услуги по целия свят.”

BBC Creative е вътрешната криейтив агенция на BBC, която създава съдържание за редица кампании в организацията на всички BBC платформи вече повече от година.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас