Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
17 мар
2017
 
 

100 стажанти ще наеме за лятото Vivacom

Лятната стажантска програма VIVA Z ще набира кандидати до 30 април т.г.

3253 прочитания

Vivacom отваря 100 свободни стажантски позиции през това лято. Мащабната стажантска програма на телекома се провежда за 14 поредна година, като надсловът й е “VIVA Z - Талант от бъдещето“.

Служители на Vivacom представят стажантската програма на компанията за 2017 г. на Кариерния форум в НДК

Кандидатстването за програмата вече започна и ще продължи до 30 април, като желаещите трябва да подадат автобиография и мотивационно писмо на сайта на компанията или да кандидатстват по обявените позиции през официалната страница на телекома във Facebook.

Прочетете още: Мтел, SAP, Siemens, VIVACOM, VMware отличени за отговорен бизнес у нас

Всеки стажант ще има индивидуален ментор, който ще се ангажира да го въведе в света на корпоративната култура и професионалните му интереси, обясняват от Vivacom. Част от лятната програма в оператора включва възможност за стажуване на трудов договор, като участниците ще получат конкурентно заплащане и социални придобивки, а не на последно място – ще участват в специфични обучения, допълват от оператора. Всяка година след успешно завършена програма над 40% от стажантите остават на постоянна работа в различни дирекции на компанията.

Младежите ще могат да се включат и в мащабна благотворителна акция, организирана от Vivacom в подкрепа на социална кауза. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация пред бъдещи работодатели, допълват от компанията.

Vivacom реализира и други програми за развитие на потенциала на българските младежи, например проектът „VIVACOM Техническа Академия“ - съвместна инициатива с Факултета по телекомуникации на ТУ София. В момента тече седмото издание на тази академия, като досега в него са участвали общо над 150 студенти. 30% от участниците са били на стаж във VIVACOM, а назначените са 17%, допълват от Vivacom.

За този проект компанията бе отличена на първо място в категория „Инвестиция в човешкия капитал и условия на труд” на 14 Годишни награди за отговорен бизнес 2016, организирани от Българския форум на бизнес лидерите.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас