Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни приложения
13 мар
2017
 
 

Kaufland България с мобилно приложение, улесняващо пазаруването

4510 прочитания

На 13 март Kaufland България пусна интерактивното мобилно приложение Кaufland-App за клиентите си, което позволява изготвянето на списъци за пазаруване и споделеното им управление в реално време. Също така, платформата предоставя достъп до над 500 готварски рецепти, а опцията за разглеждане на седмичните оферти създава допълнително удобство на потребителите, коментират от компанията.

Kaufland България пусна интерактивното мобилно приложение Кaufland-App за клиентите си, което позволява изготвянето на списъци за пазаруване и споделеното им управление в реално време

Интерактивната възможност за създаване на списък за пазаруване и споделянето му с останалите членове на семейството или с приятели улеснява потребителите да планират необходимите покупки, да избегнат дублирането на продукти или забравянето на други. С новото приложение всеки потребител, с когото е споделен списъка, може в реално време да добавя нови артикули, както и да отбелязва направените вече покупки.

Прочетете още: Kaufland България спестява ресурси благодарение на „умни“ сгради

Мобилното приложение информира и за актуалните оферти за седмицата, разпределени по продуктови групи

Мобилното приложение информира и за актуалните оферти за седмицата, които са разпределени по продуктови групи. В допълнение, потребителите имат достъп до информация за работното време и адреса на хипермаркетите от веригата в цялата страна. Приложението включва и възможност за локализиране на най-близкия до потребителя хипермаркет и задаването на маршрут до него.

„Приложението ни позволява не само да подобрим обслужването си, но и да предложим на клиентите си достъп до ново потребителско изживяване – споделено планиране на покупките с партньора, семейството или приятелите. Надяваме се, че с Kaufland-App всеки наш клиент ще разполага с повече свободно време за любими хора и любими занимания“, коментира Димитър Спасов, председател на управителния съвет на „Кауфланд България“ ЕООД енд Ко КД.

В Кaufland-App потребителите ще открият и над 500 готварски рецепти. При избирането на дадена рецепта потребителят може с един клик да добави необходимите продукти за нея в списъка за пазаруване.

В Кaufland-App потребителите ще открият и над 500 готварски рецепти.

Мобилното приложение Kaufland-App може да бъде изтеглено безплатно в Google Play Store и App Store.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас