Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Роботи
13 мар
2017
 
 

Panasonic представи умни домашни прототипи на фестивала SXSW

Машина за домашно ферментиране или химическо чистене "Направи си сам" са сред идеите на Panasonic.

4376 прочитания

Машина за домашно ферментиране на Panasonic, машина за химическо чистене тип „Направи си сам“ и мултимедиен плейър са само концепции на японската компания, но тя използва музикалния фестивал SXSW, за да разбера коя от тях да реализира.

Panasonic представи умни домашни прототипи на фестивала SXSW

Panasonic не е единствената компания, която свързваме с визионерски технологии, които се стремят да излязат „от матрицата“. Поделението Game Changer Catapult на компанията „вдига летвата“ и го ребрандира на Panasonic House, за да тества нови идеи по нови, необичайни начини.

Прочетете още: Гъвкава батерия на Panasonic издържа на усукване

Компанията показа машина за химическо чистене, наречена MonStyle, плейър Ambient Media Player за превръщане на телевизора ви в произведение на изкуството, както и домашна машина за ферментиране, комбинираща умения на главен готвач и бавен котлон за феновете на традиционното корейско ястие кимчи.

Panasonic House е демонстрационна зала за прототипи, нито едно от устройствата няма цена или планирана дата за пускане на пазара. Компанията използва фестивала South by Southwest за изследване на обществената реакция към тези продукти. Panasonic дори прикани посетителите да гласуват кое умно приспособление биха искали да видят първо.

Вижте видеото от демонстрациите на Panasonic.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА
Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас