Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет на нещата
10 мар
2017
 
 

IoT решение на екипа на VMware България представено на MWC в Барселона

Като част от партньорството на VMware с компании в сферата на автомобилната индустрия, българският екип разработи прототип на свързан автомобил, който предоставя актуална информация за състоянието и обновяване на софтуера на важни компоненти от машината.

5044 прочитания

IoT решение за автомобилната индустрия, разработено от екипа на VMware България, беше представено на Световния мобилен конгрес в Барселона. Решението е базирано на новата IoT продуктова линия на VMware.

IoT решение за автомобилната индустрия, разработено от екипа на VMware България, беше представено на Световния мобилен конгрес в Барселона.

“Този проект е пример за революционно решение в автомобилната индустрия, насочено към сигурността и управлението на мащабни IoT платформи. Не случайно то беше посрещнато с огромен интерес при представянето си на Mobile World Congress в Барселона и на VMworld 2016.“ споделя Диана Стефанова, управляващ директор на VMware България.

Прочетете още: Виваком и Центърът за отдалечени услуги на HPE - лидери в ИКТ Топ 100

Като част от партньорството на VMware с компании в сферата на автомобилната индустрия, българският екип разработи прототип на свързан автомобил, който предоставя актуална информация за състоянието и обновяване на софтуера на важни компоненти от машината, като модула за управление на двигателя например. Решението е свързано и с уникално изживяване за потребителите, като връзка с онлайн магазин за лесен и бърз достъп до подобрения на софтуера. В допълнение IoT технологиите на VMware могат да допринесат за намаляване на разходите по поддръжка и за създаване на нови бизнес възможности. 

По време на Световния мобилен конгрес в Барселона VMware представи и партньорството си с HARMAN, лидер в IoT технологии в различни сфери, включително свързани автомобили. Чрез обединяване на технологичните решения на VMware и HARMAN ще се създаде IoT решения за компании в сферата на управлението на градове, фабрики, търговията, автомобилната и енергийната индустрии.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас