Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет на нещата
10 мар
2017
 
 

IoT решение на екипа на VMware България представено на MWC в Барселона

Като част от партньорството на VMware с компании в сферата на автомобилната индустрия, българският екип разработи прототип на свързан автомобил, който предоставя актуална информация за състоянието и обновяване на софтуера на важни компоненти от машината.

1798 прочитания, 0 коментара

IoT решение за автомобилната индустрия, разработено от екипа на VMware България, беше представено на Световния мобилен конгрес в Барселона. Решението е базирано на новата IoT продуктова линия на VMware.

IoT решение за автомобилната индустрия, разработено от екипа на VMware България, беше представено на Световния мобилен конгрес в Барселона.

“Този проект е пример за революционно решение в автомобилната индустрия, насочено към сигурността и управлението на мащабни IoT платформи. Не случайно то беше посрещнато с огромен интерес при представянето си на Mobile World Congress в Барселона и на VMworld 2016.“ споделя Диана Стефанова, управляващ директор на VMware България.

Прочетете още: Виваком и Центърът за отдалечени услуги на HPE - лидери в ИКТ Топ 100

Като част от партньорството на VMware с компании в сферата на автомобилната индустрия, българският екип разработи прототип на свързан автомобил, който предоставя актуална информация за състоянието и обновяване на софтуера на важни компоненти от машината, като модула за управление на двигателя например. Решението е свързано и с уникално изживяване за потребителите, като връзка с онлайн магазин за лесен и бърз достъп до подобрения на софтуера. В допълнение IoT технологиите на VMware могат да допринесат за намаляване на разходите по поддръжка и за създаване на нови бизнес възможности. 

По време на Световния мобилен конгрес в Барселона VMware представи и партньорството си с HARMAN, лидер в IoT технологии в различни сфери, включително свързани автомобили. Чрез обединяване на технологичните решения на VMware и HARMAN ще се създаде IoT решения за компании в сферата на управлението на градове, фабрики, търговията, автомобилната и енергийната индустрии.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи
Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Със SAP HANA банките могат да харчат 80% за иновации и само 20% за поддръжка

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас