Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Малък и среден бизнес
09 мар
2017
 
 

11 български фирми ще участват в CeBIT 2017 в Хановер

4928 прочитания

Общо 11 български компании ще участват в тазгодишното издание на традиционната международната изложба за информационни и комуникационни технологии CeBIT в гр. Хановер, Германия, която ще се проведе в периода 20-24 март 2017 г.

В периода 20-24 март 2017 г. ще се проведе тазгодишното издание на международната изложба за информационни и комуникационни технологии CeBIT в гр. Хановер, Германия

В рамките на изложението Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българския национален щанд, в който участие ще вземат девет български малки и средни предприятия от ИКТ сектора. На националния щанд ще бъдат представени компаниите ARFID - София, CLEAN CODE FACTORY - София, Devision - София, Entegra - Варна, Extensa Web Development - София, Findy - София, INFOSOURCE BULGARIA - София, PRO SMART - София, и SMART TECH SYSTEMS – Пловдив. 

Прочетете още: CeBIT 2016 ще е царство на облаци, дронове, IoT и решения за сигурност

От Smart Tech Systems съобщиха, че ще направят световна премиера на продукта си за електронно меню за хотели и ресторанти на CeBIT 2017. Quick Orders e софтуерна платформа и мобилно приложение, посредством които клиентите могат сами да заредят електронно меню на телефона си, да повикат сервитьор или да направят своята поръчка напълно автономно, без да се налага да чакат някой да дойде и да ги обслужи. Менюто поддържа над 10 световни езика, и по този начин премахва езиковата бариера. Quick Orders е изцяло български продукт и е безплатен за неговите ползватели. Регистриран е в европейското патентно ведомство, като съвсем скоро предстои регистрация и в САЩ.

Всички разходи, които по първоначални разчети възлизат на около 2 500 лв. – самолетни билети, хотелско настаняване, застраховка, вътрешен трансфер и дневни, са за сметка на участниците в националния щанд. На регистрираните участници допълнително ще бъдат изпратени информация с финансовите параметри и подробна програма на посещението.

С отделни щандове, извън националния такъв, на технологичното изложение участват бургаският дистрибутор на решения за ИТ сектора KOMAKS (зала 14, щанд J47) и казанлъшкото Promet Safe (зала 16, щанд F62), част от групите фирми “ПРОМЕТ”, които са сред водещите в производството на сейфове и метални офис мебели в Източна Европа.

CeBIT се провежда ежегодно от 1986 г. На изложбата се представят най-новите постижения в развитието на ИКТ сектора, новите тенденции и привличането на инвестиции в сектора. На изданието през 2016 г. са участвали 2960 изложители на 247 500 кв.м. изложбена площ и с около 176 795 делови посетители. С национални щандове са били представени над 71 държави.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас