Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
09 мар
2017
 
 

Телерик Академия с безплатен курс за разработка на приложения за iOS

2459 прочитания

На 13 март Телерик Академия ще стартира безплатен курс за разработка на приложения за iPhone и iPad. Първите 30 регистрирани ще имат възможност да посещават на живо лекциите към обучението, обявиха от образователната организация.

От там допълват още, че курсът „Мобилни приложения за iPhone и iPad“ ще е насочен към специалисти с опит в обектно-ориентираното програмиране. В рамките му участниците ще усвоят програмните езици Objective-C и Swift. Те ще се запознаят подробно с най-новата версия на операционната система iOS и платформата за потребителски интерфейс Cocoa Touch. Обучаваните ще се научат още да работят с данни от отдалечени сървъри, да използват вградените функционалности на iPhone, както и да създават красиви анимации с код.

Прочетете още: Академията на Телерик се отделя от Progress

Курсът има изцяло практически фокус. Продължителността му ще е четири седмици и ще завърши със създаване и защита на проект. В края на обучението участниците ще могат да разработват функционални решения за iPhone и iPad, отговарящи на най-модерните тенденции и изисквания в сферата на мобилните приложения, уверени са в Телерик Академия.

Курсът „Мобилни приложения за iPhone и iPad“ е част от интензивната 12-месечна програма за подготовка на софтуерни инженери – Софтуерна Телерик Академия. В обучението ще се включат едновременно участници от редовната програма и външни курсисти. От старта на инициативата през 2009 г. близо 5 хил. души са се обучавали присъствено в Софтуерната Телерик Академия. Още над 42 хил. души са използвали видео ресурсите на организацията, гледани над 5 млн. пъти.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА


Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас