Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
06 мар
2017
 
 

Vivacom свали таксите за смартфон плановете си

Намалението за тарифите Vivacom Smart варират от 20% до 40% и важат за целия срок на договора.

1085 прочитания, 0 коментара

Владимир Владков

Отстъпки до 40% от стандартната месечна такса за плановете Smart предлага на новите си абонати Vivacom. Намалението важи за целия срок на нов или подновен договор. Освен това условията на промоцията включват допълнителни минути за разговори в България и чужбина, както и повече MB за мобилен трафик на данни.

Намалението за тарифите Vivacom Smart варират от 20% до 40% и важат за целия срок на договора.

Прочетете още: Неограничени разговори обещават фиксираните планове на Vivacom

Новите цени важат за 4-те по-високи плана от тарифната линия Smart - S+, M, L, XL. Първият – S+, поевтинява с 4 лв. и ще е с месечна такса почти 16 лв. (т.е. става по-евтин от по-малкия си събрат Smart S и само с два лева повече от най-малката тарифа XS). За сметка на това Smart S+ ще предоставя всеки месец по 1000 минути към всички мрежи в страната и 2000 MB мобилен трафик. Таксата за „средния“ план Smart M ще е с 2 лв. по-малко (20,99 лв.), но ще включва 2250 национални минути и 4000 MB трафик.

За клиентите с по-интензивно месечно потребление операторът сваля с 5,5 лв цената на плана Smart L (таксата става 24,49 лв.), като разговорите към всички национални мрежи са без лимит, а включеният месечен трафик става 12 000 MB. Ако и този обем е недостатъчен, Vivacom предлага най-големия си смартфон план – Smart XL, чиято месечна такса става 41,99 лв. вместо стандартната 69,99 лв. (или 40% намаление). Той предоставя 20 000 MB месечно, а към неограничените минути към национални мрежи са добавени и 240 минути за международни разговори.

С всички тарифни планове абонатите получават 128 GB облачно пространство от VIVA pCloud за съхранение на файлове. Освен това с приложението TV GO те могат да гледат по 15 ТВ канала при подписване на договор за Smart S+ или М, a при избор на един от двата по-високи плана (L/XL) абонатите ще гледат на мобилното си устройство до 45 ТВ каналa.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас