Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
01 мар
2017
 
 

Expand Your Horizons 2017 - повече знания, контакти и възможности

1382 прочитания, 0 коментара

Двудневната ИТ и бизнес конференция Expand Your Horizons 2017, която се състоя на 23 и 24 февруари в „Интер Експо Център“ - София, се превърна в място за обмен на знания и опит за над 250 управители, мениджъри и специалисти в сферата на управление на проекти, бизнес анализ, информационни технологии, информационна сигурност и др.

Кадър от Expand Your Horizons 2017

Второто издание на събитието еволюира, достигайки значително по-големи мащаби, като предложи още повече практически формати и полезни знания, облекчаващи ежедневната работа на участниците спрямо събитието през 2016 г. Организатор на конференцията е Ню Харайзънс България (New Horizons Bulgaria), част от New Horizons – най-голямата независима компания за ИТ обучения в света, и най-голям доставчик на ИТ обучения в България, според Computerworld Toп 100 (2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2008 г.).

Прочетете още: Ню Харайзънс България партнира с EPI за курсове за центрове за данни

 Expand Your Horizons 2017

На 23 февруари гостите на конференцията взеха участие в интерактивни сесии на горещи теми като: дигитална трансформация, управление на иновациите с Agile методи, DevOps - автоматизация срещу оркестрация, постигане на по-добри бизнес резултати с Lean Six Sigma, планиране и изпълнение на миграция към облачни услуги , устойчивост на бизнес анализ дейностите, стратегическо управление на промяната, глобални тенденции при центровете за данни и киберсигурност.

Вторият ден, 24 февруари, беше изцяло практически, с 10 динамични сесии в 5 паралелни трака на теми като: Scrum, бизнес анализ и продуктово мислене, управление на изискванията, PRINCE2 в практиката, управление на промените, Lean Six Sigma, Linux контейнери и виртуализация, SQL Server 2016.

Както лекторите, така и участниците бяха много интересни

Специален гост за откриването на Expand Your Horizons 2017 беше Шон Хана, международно признат консултант по информационна сигурност и академичен директор на ISACA Ирландия. В рамките на конференцията той проведе и ексклузивен еднодневен майсторски клас на тема „Governance of Enterprise IT: How not be a Business Prevention Department“, част от програмата на CGEIT на ISACA, най-високо платеният ИТ сертификат в света.

„Всяка една от представените по време на конференцията теми е определяща за успеха на компаниите днес, каза Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България. - Всяка една от тези теми е и част от нашето учебно портфолио. Щастливи сме, че днес, 35 години след създаването на Ню Харайзънс в САЩ и 15 години след отварянето на българския офис, продължаваме да вървим рамо до рамо с нашите клиенти и да им помагаме да бъдат по-успешни чрез обучения и консултации.

Expand Your Horizons 2017 се осъществи с подкрепата на IIBA Bulgaria, ISACA Sofia, Dot Net Bulgariа, както и на домакините Интер Експо Център.

В началото на годината EPI, водещ доставчик на обученията за центрове за данни, избра Ню Харайзънс България - част от глобалната мрежа на New Horizons Computer Learning Centers, за свой оторизиран тренинг партньор в България, съобщиха от българското дружество. Ню Харайзънс ще предоставя сертификационните програми на EPI за центрове за данни в две направления: дизайн/изграждане/управление/обслужване и стандарти/съответствие.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас