“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »нтернет на нещата
24 фев
2017
 
 

MWC 2017: »нтегрирано IoT решение на Intracom подпомага умните градове

IoT платформата на Intracom Telecom използва набор от хоризонтални IoT компоненти и отворени интерфейси API.

2530 прочитани€

»нтегрирано решение за управление и осребр€ване на инвестициите в областта на »нтернет на нещата (IoT) ще представи на —ветовни€ мобилен конгрес в Ѕарселона Intracom Telecom, съобщиха от български€ офис на телекомуникационни€ системен интегратор.

IoT платформата на Intracom Telecom използва набор от хоризонтални IoT компоненти и отворени интерфейси API. —нимка: Intracom Telecom

–ешението е предназначен за общини и затворени големи комплекси, като целта му е да създаде интерактивна и успешна връзка между операторите на умни€ град и гражданите, интегрирайки информаци€та от многобройни вертикали. —ред т€х са области като умно паркиране, умно осветление, управление на отпадъците и мониторинг на шума и трафика.

ѕрочетете още: 31,4% ръст отчете проектни€т бизнес през 2015 г.

„IoT платформата на Intracom Telecom използва набор от хоризонтални IoT компоненти, както и мощни отворени интерфейси API, чрез които да се улесни обменът на данни между разнообразни датчици и устройства“, об€сн€ват от компани€та.

ѕлатформата е придружена от среда за обединено управление и контрол, ко€то осигур€ва на едно м€сто информаци€ за свързваните интелигентни общински активи и дава възможност за пълен мониторинг на състо€нието и употребата на всички ресурси. ќсвен това с нейна помощ се разпознават ситуации, при които възникват грешки, и се осъществ€ва ц€лостно автоматизиране и оптимизиране на процесите.

Intracom Telecom разработи интегрираното IoT решение, за да даде възможност на общините, доставчиците на услуги и предприемачите да реализират проекта за умен град и да постро€т града на бъдещето“, коментира Ќикос ¬еленцас, заместник-генерален мениджър на бизнес отдел „”слуги“ в Intracom Telecom.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас