Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
17 фев
2017
 
 

CSC и HPE Enterprise Services се сливат под името DXC Technology

5719 прочитания

Computer Sciences Corp (CSC) и звеното за бизнес и технологични услуги на HPE - HPE Enterprise Services, се сливат в общ гигант в сферата на ИТ услугите с общ бизнес за $25,6 милиарда под ново име от 3 април - DXC Technology, съобщи http://www.crn.com.

Computer Sciences Corp (CSC) и звеното за бизнес и технологични услуги на HPE - HPE Enterprise Services, се сливат в общ гигант в сферата на ИТ услугите с общ бизнес за $25,6 милиарда под ново име от 3 април - DXC Technology

"Марката DXC Technology ще бъде изградена върху основа от доверие и трансформация, и неотстъпчив подтик да помогне на клиентите да прегърнат промяната, заяви Майк Лори, който ще бъде председател на Борда на директорите, президент и главен изпълнителен директор на DXC and CEO, в свое изявление. - DXC Technology ще бъде глобално разпозната като силен играч, който овластява клиентите да се възползват от възможностите на съвременните бързо променящи се технологии."

В разработването на новата си марка и идентичност, DXC Technology е била подкрепена от компанията Siegel+Gale.

Очаква се акциите на DXC Technology да бъдат листнати на нюйоркската фондова борса под инициалите DXC, и пълното пускане на новата марка да се случи след дебюта на новата компания, пише http://www.crn.com.

До приключването на сделката, която е получила необходимите регулаторни разрешения, като регистрацията в Комисията по ценните книжа и борсите все още тече - CSC и HPE ES ще продължат да функционират в рамките на текущите ръководни структури като две отделни организации, твърди http://www.zdnet.com.

С излизането на бизнеса за ентърпрайз услуги извън HPE, главният изпълнителен директор на фирмата Мег Уитман ще заеме място в Борда на директорите на DXC Technology. В резултат на промените се очаква след обединението HPE да се фокусира върху инфраструктура за облачни технологии и центрове за данни.

Към момента на обявяване на сливането, Лори заяви, че сделката ще осигури възможности и за двете компании, чиито клиенти се припокриват едва на 15 процента, посочи http://www.zdnet.com.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас