Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
17 фев
2017
 
 

CSC и HPE Enterprise Services се сливат под името DXC Technology

2583 прочитания, 0 коментара

Computer Sciences Corp (CSC) и звеното за бизнес и технологични услуги на HPE - HPE Enterprise Services, се сливат в общ гигант в сферата на ИТ услугите с общ бизнес за $25,6 милиарда под ново име от 3 април - DXC Technology, съобщи http://www.crn.com.

Computer Sciences Corp (CSC) и звеното за бизнес и технологични услуги на HPE - HPE Enterprise Services, се сливат в общ гигант в сферата на ИТ услугите с общ бизнес за $25,6 милиарда под ново име от 3 април - DXC Technology

"Марката DXC Technology ще бъде изградена върху основа от доверие и трансформация, и неотстъпчив подтик да помогне на клиентите да прегърнат промяната, заяви Майк Лори, който ще бъде председател на Борда на директорите, президент и главен изпълнителен директор на DXC and CEO, в свое изявление. - DXC Technology ще бъде глобално разпозната като силен играч, който овластява клиентите да се възползват от възможностите на съвременните бързо променящи се технологии."

В разработването на новата си марка и идентичност, DXC Technology е била подкрепена от компанията Siegel+Gale.

Очаква се акциите на DXC Technology да бъдат листнати на нюйоркската фондова борса под инициалите DXC, и пълното пускане на новата марка да се случи след дебюта на новата компания, пише http://www.crn.com.

До приключването на сделката, която е получила необходимите регулаторни разрешения, като регистрацията в Комисията по ценните книжа и борсите все още тече - CSC и HPE ES ще продължат да функционират в рамките на текущите ръководни структури като две отделни организации, твърди http://www.zdnet.com.

С излизането на бизнеса за ентърпрайз услуги извън HPE, главният изпълнителен директор на фирмата Мег Уитман ще заеме място в Борда на директорите на DXC Technology. В резултат на промените се очаква след обединението HPE да се фокусира върху инфраструктура за облачни технологии и центрове за данни.

Към момента на обявяване на сливането, Лори заяви, че сделката ще осигури възможности и за двете компании, чиито клиенти се припокриват едва на 15 процента, посочи http://www.zdnet.com.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи
Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Илия Кръстев, директор „Продажби“ на платформени решения в SAP България:

Със SAP HANA банките могат да харчат 80% за иновации и само 20% за поддръжка

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас