Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
16 фев
2017
 
 

Microsoft България с нов директор за региона – Калин Димчев

Новият изпълнителен директор на Microsoft България идва от IBM.

4847 прочитания

От 15 февруари тази година Калин Димчев поема поста изпълнителен директор на Microsoft за България, Македония и Косово, съобщиха от българското поделение на американската компания. Досегашният изпълнителен директор Петър Иванов, който бе начело на Microsoft България в продължение на 3 години и половина, ще продължи професионалното си развитие извън компанията.

Калин Димчев поема поста изпълнителен директор на Microsoft за България, Македония и Косово

Калин Димчев има над 15-годишен управленски опит в редица компании и индустрии. Преди да се присъедини към Microsoft Димчев е заемал поста Country Leader на IBM за България и Украйна. Калин Димчев е бил и заместник изпълнителен директор на Евроинс, като е отговарял за продажбите и финансите на дружеството.

Прочетете още: Microsoft с 93% ръст на приходите от Azure

Калин Димчев има бакалавърска степен по бизнес администрация от Dowling College в Ню Йорк, САЩ. Специализирал е в London Business School.

„В ерата на дигиталната трансформация компаниите преосмислят начина, по който взаимодействат с клиентите си, мотивират служителите си и оптимизират процесите си посредством облачните технологии. Мисията на Microsoft е да предостави възможности на всички хора и организации да постигнат повече. Заедно с целия екип на Microsoft ще работим за реализирането на тази мисия“, коментира Калин Димчев.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас