Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
15 фев
2017
 
 

Телерик Академия със семинар за автоматизирано тестване

4638 прочитания

Събитие на тема „Автоматизирано тестване със Selenium WebDriver – от основните принципи до облачните технологии“ организира Телерик Академия. То ще се проведе на 22 февруари 2017 г. от 18:30 ч. в обучителния център на Телерик Академия в Младост 1А в София.

Според организаторите семинарът е за специалисти и начинаещи с интерес към осигуряването на качеството на софтуера (Quality Assurance). Участието е безплатно, като се изисква предварителна регистрация.

Прочетете още: Академията на Телерик се отделя от Progress

Основен акцент ще бъде тестването на уеб приложения чрез платформата Selenium WebDriver. Гост-лектор ще бъде Антон Ангелов, QA архитект в Progress, който разполага с дългогодишен опит в областта на софтуерното инженерство и е признат за „най-ценен професионалист“ (MVP) за 2016 и 2017 г. от международната технологична общност CodeProject. Той ще сподели добри практики при тестовете и ще демонстрира на живо автоматизация, която се изпълнява от различни комбинации от операционни системи и браузъри в „облака“.

Срещата е част от поредицата Telerik Academy Plus и целта й е да подпомогне развитието на ИТ общността, като обхване ключови теми от различни професионални направления в индустрията и осигури платформа за споделяне на знания и опит, обясняват още организаторите. Семинарите са отворени за външна аудитория, която не е част от обучителните програми на Телерик Академия. От там отчитат, че до момента 2800 души са участвали присъствено в семинарите Telerik Academy Plus за периода 2013-2016 г.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас