Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Аутсорсинг
09 фев
2017
 
 

Уебдискусия: Дигиталният печат и услуги: състояние, ползи и тенденции

Какви са новостите при мултифункционалните устройства, производствения печат и широкоформатните машини, какви са модерните опции в печата, как се развиват системите за управление на документооборота и какво включват днес управляваните печатни услуги?

4445 прочитания

По данни на анализатори, в 75% от фирмите, обемите на отпечатаните документи остават на нивата от преди 2-3 години или дори се увеличават, така че максималното съкращаване на средствата, които се харчат за тази цел, е изключително актуална задача. Мерките, които могат да бъдат предприети за решаването й са много и разнообразни, но най-общо се свеждат до използване на предимствата на съвременните технологии и услуги.

От друга страна, по данни на анализаторите глобалните продажби на широкоформатни принтери са нараснали с 1,2% за първото тримесечие на 2016 г. в сравнение със същия период на 2015-а. Наблюдава се засилване на инвестициите на доставчиците на услуги по широкоформатен печат в нови технологии, които да подсилят техния бизнес и да направят дейността им по-ефективна. Производственият печат пък е другата област в печатните технологии, която продължава да регистрира стабилен ръст и през 2016-а със 7,9% увеличение на годишна база за първото тримесечие на настоящата година, което е и шестнадесетото поред тримесечие с ръст.

Какви са новостите при мултифункционалните устройства, производствения печат и широкоформатните машини, какви са модерните опции в печата, как се развиват системите за управление на документооборота и какво включват днес управляваните печатни услуги? На тези и на още много други въпроси ще потърсим отговор по време на уебинар на 15 февруари 2017 г., на тема „Дигиталният печат и услуги: състояние, ползи и тенденции“, организиран от технологичния сайт IDG.BG със съдействието на Konica Minolta България, Xerox България и Brother.

Прочетете още: IDC: Спад при принтерите, ръст при управляваните печатни услуги

В рамките на уебинара официалните гости в лицето на Цветан Николов, ИТ мениджър във фирма ШЕНКЕР ЕООД, Чавдар Димитров, директор на „Оперативна поддръжка на потребителите“ в Банка ДСК, Младен Георгиев, ръководител отдел "Информационен" в „СБАЛ по онкология" ЕАД, Драгомир Милушев, търговски директор в Коника Минолта България, и Цветан Томов, мениджър цялостни решения за офиса (Office Solutions Manager) в Xerox Bulgaria, ще споделят своя опит, знания и наблюдения в областта на дигиталния печат.

За да чуете мненията на експертите и да зададете своите въпроси към тях, можете да се регистрирате на http://discussions.idg.bg/128/registration.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас