Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Аутсорсинг
09 фев
2017
 
 

Уебдискусия: Дигиталният печат и услуги: състояние, ползи и тенденции

Какви са новостите при мултифункционалните устройства, производствения печат и широкоформатните машини, какви са модерните опции в печата, как се развиват системите за управление на документооборота и какво включват днес управляваните печатни услуги?

1787 прочитания, 0 коментара

По данни на анализатори, в 75% от фирмите, обемите на отпечатаните документи остават на нивата от преди 2-3 години или дори се увеличават, така че максималното съкращаване на средствата, които се харчат за тази цел, е изключително актуална задача. Мерките, които могат да бъдат предприети за решаването й са много и разнообразни, но най-общо се свеждат до използване на предимствата на съвременните технологии и услуги.

От друга страна, по данни на анализаторите глобалните продажби на широкоформатни принтери са нараснали с 1,2% за първото тримесечие на 2016 г. в сравнение със същия период на 2015-а. Наблюдава се засилване на инвестициите на доставчиците на услуги по широкоформатен печат в нови технологии, които да подсилят техния бизнес и да направят дейността им по-ефективна. Производственият печат пък е другата област в печатните технологии, която продължава да регистрира стабилен ръст и през 2016-а със 7,9% увеличение на годишна база за първото тримесечие на настоящата година, което е и шестнадесетото поред тримесечие с ръст.

Какви са новостите при мултифункционалните устройства, производствения печат и широкоформатните машини, какви са модерните опции в печата, как се развиват системите за управление на документооборота и какво включват днес управляваните печатни услуги? На тези и на още много други въпроси ще потърсим отговор по време на уебинар на 15 февруари 2017 г., на тема „Дигиталният печат и услуги: състояние, ползи и тенденции“, организиран от технологичния сайт IDG.BG със съдействието на Konica Minolta България, Xerox България и Brother.

Прочетете още: IDC: Спад при принтерите, ръст при управляваните печатни услуги

В рамките на уебинара официалните гости в лицето на Цветан Николов, ИТ мениджър във фирма ШЕНКЕР ЕООД, Чавдар Димитров, директор на „Оперативна поддръжка на потребителите“ в Банка ДСК, Младен Георгиев, ръководител отдел "Информационен" в „СБАЛ по онкология" ЕАД, Драгомир Милушев, търговски директор в Коника Минолта България, и Цветан Томов, мениджър цялостни решения за офиса (Office Solutions Manager) в Xerox Bulgaria, ще споделят своя опит, знания и наблюдения в областта на дигиталния печат.

За да чуете мненията на експертите и да зададете своите въпроси към тях, можете да се регистрирате на http://discussions.idg.bg/128/registration.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас