Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
06 фев
2017
 
 

Мтел улесни ползването на картите за лоялен клиент

Обновената програма Мтел клуб включва 37 партньори от различни индустрии.

3372 прочитания

Програмата за лоялни клиенти Мтел клуб е обновена и включва по-лесен механизъм за ползване на отстъпките, както и по-широка достъпност за всички клиенти с договор, съобщават от Мтел.

За да се възползват от намаленията, предлагани от оператора и неговите партньори, клиентите показват своя клубен номер в търговските обекти, които са част от програмата. Досега абонатите трябваше да преминават през по-сложна процедура по регистрация, издаване на ваучери и т.н.

Клубният си номер лоялният клиент може вземе от всички наличин канали за обслужване на клиенти, включително от сайта на фирмата, приложението „Моят Мтел“, чрез SMS, от Мтел менюто на SIM картата, чрез номера за обслужване на клиенти *88 или директно в магазините на компанията.

Прочетете още: Мтел отново ползва Viber канала, този път за детския часовник Myki

Програмата обхваща клиентите на абонаментни мобилни и фиксирани услуги на Мтел и blizoo, както и бизнес клиентите на Мтел. Програмата ще бъде достъпна и за абонатите на bob, допълват от оператора.

Членовете на Мтел клуб могат да пазаруват с намаление в редица търговски обекти и вериги като бензиностанции, магазини за мода, очила и спортни стоки, хотели, бижутерии, самолетни компании и други. Топ парньорите на програмата за лоялни клиенти са двама доставчици на гуми – Diana и Медина Мед, бензиностанциите на Petrol, к.к. Пампорово (20% намаление за ски пакетите в курорта) и книжарниците на Ciela.

С клубния си номер потребителите могат да си купят таблети и смартфони от Мтел, като отстъпките важат и при комбинация с договор, и при вземане на устройтва на свободна продажба без договор.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас