Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
03 фев
2017
 
 

SoftServe придобива полската компания Coders Center

3196 прочитания

SoftServe обяви придобиването на полската Coders Center, което ще й позволи да разшири портфолиото си от дигитални решения и консултантски услуги. Финансовите детайли около сделката не се съобщават.

Coders Center е основана през 2014 г. и специализира в системи за управление на корпоративно съдържание — ECMS, и платформи за електронна търговия. Освен че е стандартизиран златен партньор на Sitecore фирмата e установила и редица партньорства, сред които с Adobe. Това е второ партньорство за SoftServe с ECMS (Engineering and Construction Management System) компания, освен наскоро обявеното с Adam Software.

Прочетете още: СофтСърв България със сертификат за инвестиция клас А

Работейки с агенции, специализиращи в дигиталния маркетинг, стартиращи фирми и големи предприятия, Coders Center са изградили индивидуални решения за над 20 клиента в рамките на 3 години, включително за фирми като Bossard Holding AG, General Electric Healthcare, International Personal Finance, Oriflame Sweden, Saint-Gobain и NES Global.

„Ние сме изключително позитивно настроени към това бъдещо партньорство, защото то ще ни помогне да се позиционираме още по-добре на enterprise пазара – сподели Андон Симеонов, Генерален Директор на SoftServe за България. – Това ще доведе до разработването на проекти за цялостни дигитални решения и от българския офис.”

„Управленският екип на Coders Center е изградил надежден бизнес в сфертата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията в световен мащаб – посочи Браян Борак, главен оперативен директор в SoftServe. – Coders Center внедрява ценен опит в прилагането на системи за управление на съдържанието. Това придобиване несъмнено засилва стратегията ни да запазим мястото си на лидери в услугите свързани с онлайн платформи и цялостни дигитални решения.“

Томас Гибас, главен изпълнитлен директор на Coders Center, ще заеме лидерска позиция в екипа на SoftServe за дигитален маркетинг, и ще съдейства за по-лесното приобщаване на служителите на фирмата. „За нас е наистина вълнуващо да станем част от SoftServe, световен лидер в разработката на софтуер – заяви Гибас. – Придобиването ще даде на клиентите и софтуерните ни инженери достъп до допълнителни ресурси и глобална мрежа от над 4000 технологични специалисти. Това ще ни позволи да предоставяме още по-добър и качествен софтуер.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас