Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Образование
24 яну
2017
 
 

Онлайн прием на напреднали курсисти обяви Академията на Телерик

2469 прочитания

Прием на курсисти онлайн директно във втория етап от стартиралия през октомври осми сезон на „Софтуерната академия на Телерик“ обявиха организаторите на инициативата. От там допълват, че са добавили тази възможност, за да могат студенти и специалисти с опит в програмирането да се включат в обучението, без да инвестират време в повторение на вече познат материал. При успешно завършване на цялостната програма те също ще получат сертификат.

Желаещите трябва да се регистрират до 29 януари за онлайн участие в курсовете „Компонентно тестване със C#“ и „Обектно-ориентирано програмиране (ООП) с JavaScript“. От „Академията на Телерик“ подчертават, че новите курсисти е необходимо да притежават базови умения по програмиране и опит с технологиите C#, HTML, CSS и JavaScript. Процесът не изисква преминаване на входен изпит. Участието в програмата е безплатно, а всички учебни материали ще бъдат достъпни на сайта на инициативата.

Прочетете още: Академията на Телерик се отделя от Progress

Курсовете „Компонентно тестване със C#“ и „ООП с JavaScript“ са първите от серия обучения за напреднали в „Софтуерната академия“. Участниците в тях усвояват фундаментални принципи и практики за създаване на висококачествен софтуер и автоматизирано тестване и изграждат умения за работа с функции, класове и обекти, обясняват организаторите.

Завършилите двата курса продължават да се обучават онлайн в програмата. През април отлично представилите се участници ще изберат в каква област на софтуерното инженерство да се специализират и ще имат възможност да преминат към присъствена форма на обучение при старта на специализациите. Накрая курсистите разполагат с необходимите умения да започнат успешно своята кариера в софтуерната индустрия, уверени са от „Академията на Телерик“.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас