Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сигурност
18 яну
2017
 
 

Сградната автоматизация в София Ринг Мол отличена за референтен проект

Системата е реализирана от направление „Сградни технологии“ на Siemens България и партньорите им от Ню Систем и Протех.

4897 прочитания

Внедрената в търговския център Sofia South Ring Mall съвременна система за сградна автоматизация, пожароизвестяване, сигурност и безопасност, видеонаблюдение и контрол на достъпа е отличена като „най-добър референтен проект“ на партньорската среща на Siemens във Виена.

Виктор Кирилов, управляващ директор на Протех (четвърти от ляво на дясно), Красимир Пунчев и Иво Петров, управители на Ню Систем (пети и шести от ляво на дясно).

Виктор Кирилов, управляващ директор на Протех (четвърти от ляво на дясно), Красимир Пунчев и Иво Петров, управители на Ню Систем (пети и шести от ляво на дясно).

Прочетете още: Сградни технологии на Siemens пазят експонатите в музей в Париж

Съвместният проект е реализиран от направление „Сградни технологии“ на Siemens България и партньорите им от Ню Систем и Протех.

“Системата не само осигурява комфорт, но и следи за възникнали аварии, контролира енергийните потоци с оглед оптимизация на потреблението и разходите за консумирана енергия“, обясняват от направление „Сградни технологии“ на Siemens България.

На церемония в замъка Шьонбрун, оборудван с технологии на Siemens, са били отличени най-добрите в 4 категории за изминалата бизнес година: най-добър старт, бизнес постижения, най-добър референтен проект и най-добри комуникации. За тях са се състезавали общо 30 номинации, като са отличени 9.

Наградените са получили скулптура и сертификат. „За нас този приз е не само огромна чест, но и доказателство, че бизнесът в България все повече осъзнава необходимостта и предимствата на иновативните сградни технологии”, заяви Александър Стоянов, ръководител на направлението.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас