“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
17 €ну
2017
 
 

108 кандидатури за тазгодишното издание на ДЌаградите на Ѕј»“У

2567 прочитани€

108 кандидатури от 85 личности, компании и институции ще се съревновават в конкурса „Ќаградите на Ѕј»““ за 2016 г. —рокът за регистраци€ за шестото издание на инициативата изтече в 24.00 ч. на 16 €нуари. ќрганизаторите подчертават, че за четвърта поредна година кандидатурите са над 100.

ќт там допълват още, че традиционно се запазват активността и гол€мата конкуренци€ във вече утвърдените категории ќбразователна награда (20 кандидатури), ћобилни решени€ (14 регистрации) и ∆урналистически принос (11 кандидатури).

ѕрочетете още: ќтличиха най-успешните »“ мениджъри в Ѕългари€ за 2016 г.

»нтерес у » “ бизнеса са предизвикали новите категории, въведени тази година с оглед актуалните тенденции в сектора. 7 са регистрациите в категори€та Internet of Things, в ко€то предстои да бъде отличен разработен и действащ проекти или продукт в областта на »нтернет на нещата, създаден от или с активното участие на български личности или екипи.

«а категори€та «начителен корпоративен » “ проект, в ко€то се конкурират проекти на » “ компании за техни клиенти в Ѕългари€ или чужбина, са подадени 8 кандидатури.

–азшир€ването на възрастови€ диапазон на категори€та за студенти, трансформирана в ћладежка награда оправда очаквани€та, коментират още от Ѕј»“. Ѕро€т ученици, които кандидатстват със собствена разработка или продукт въз основа на » “, надвишава бро€т на студентите. —поред организаторите това доказателство за потенциала на младото поколение, което все още не е икономически активно.

—ъгласно промените в регламента тази година носител€т на —пециалната награда на Ѕј»“ ще бъде определен с решение на журито чрез вътрешни номинации. ѕобедителите ще бъдат об€вени на официална церемони€ в кра€ на февруари. ќсвен статуетките и грамоти, всички победители в конкурса получават и парични награди под формата на ваучери, срещу чи€то стойност имат възможност да закуп€т стоки или услуги от компании, членове на Ѕј»“.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас