Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
16 яну
2017
 
 

StoreGecko е избран за партньор на платформата за магазини BigCommerce

2560 прочитания

Българската фирма StoreGecko подписа споразумение за двустранно партньорство с американска платформа за онлайн търговия BigCommerce. По силата му компанията ще бъде предлагана от платформата като едно от ексклузивните приложения, които ще помагат на онлайн магазините по целия свят по-лесно и бързо да управляват продуктите си. Също така StoreGecko ще може да предлага и индивидуални решения за търговия, благодарение на BigCommerce.

“Изключително щастливи сме от новото партньорство. Трета година сме на пазара на електронната търговия и дойде моментът, в който един от най-големите и влиятелни играчи на пазара ни забеляза. Това за пореден път ни показва, че развиваме продукта си в правилната посока, което мотивира още по-силно екипа на нашата компания да работи още по-усилено и да навлизаме на нови пазар – споделя Ян Андерсен, главен изпълнителен директор на StoreGecko. – Навлизането на пазара в САЩ е както голям успех, така и сериозно предизвикателство за нас, защото работата с BigCommerce изисква по-бързи темпове на развитие и увеличаване на екипа.”

Част от екипа на StoreGecko

Прочетете още: Димитровградска фирма разработи самообучаваща се ИС за е-магазини

BigCommerce е използвана от компании от всякакви размери да стартират, промотират, управляват и развиват онлайн бизнес. Според анализи на агенцията за проучване на пазара Ipsos (Ипсос), онлайн магазини, направени на BigCommerce, растат приблизително два пъти по-бързо от средното темпо за индустрията.

StoreGecko предлага приложение за управление на електронен магазин или платформа за е-търговия. Компанията е създадена преди около три години в София. Екипът се състои от 10 души и разработва решение за управляване на продуктите в уеб магазините. В края на 2015 година StoreGecko завърши класа по електронна търговия в европейския акселератор Startupbootcamp, като беше избран сред 700 кандидатствали. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас