“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
11 €ну
2017
 
 

Atos купува родната »нфоѕартнерс и прави местен център за услуги в ’¬ѕ

4948 прочитани€

ƒоставчикът на услуги за »“ трансформаци€ Atos об€ви, че придобива 100% от българската компани€ »нфоѕартнерс, специализирана в сферата на решени€та от SAP. √одишните приходи на фирмата възлизат на 15 милиона евро и има 423 служители. »нфоѕартнерс е основни€т доставчик на Coca-Cola Hellenic Bottling Company (CCHBC) и ще послужи за основа на изграждането в Ѕългари€ на √лобален център за компетенции за хранително-вкусова промишленост (’¬ѕ).

Atos ще разчита на експертизата и умени€та на екипа на »нфоѕартнерс да продължи да предостав€ услуги на Coca-Cola HBC, както и през изминалите 15 години, като същевременно използва международни€ си опит за по-нататъшно подобр€ване на услугите за клиентите си от индустри€та. ‘ренската компани€ ще използва новосъздадени€ център за да увеличи ръста на бизнеса си в индустри€та за производство на храни и напитки като предлага различни технологии и решени€ от своите направлени€. јмбици€та е през следващите 5 години, този нов център да удвои капацитета на Atos в българската столица.

ѕрочетете още: Atos купи Unify срещу И366 милиона

ћеждувременно бе об€вено, че Atos е сключила „мултимилионен в евро 5-годишен договор“ с CCHBC, ко€то е една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на The Coca-Cola Company в света. —поред договореностите френската фирма поема разработването и управлението на ключови »“ приложени€, като така ще подпомага бизнеса на Coca-Cola HBC.

„“ова е важна сделка за Atos и ние сме горди, че CCHBC е наш клиент. Ќие сме абсолютно решени да продължим отличното обслужване, което »нфоѕартнерс е предостав€ло и сме щастливи да приветстваме 423, които се присъедин€ват днес към нас – сподели ”рсула ћоргенстерн, ръководител „Ѕизнес и платформени решен舓 в Atos. – ўе работим близко със CCHBC, за да сме сигурни, че сподел€ме техните бизнес цели и подпомагаме техни€ бизнес успех.“

„Ќие очакваме с нетърпение нашето партньорство с Atos и сме уверени, че ще допринесе за по-нататъшно подобр€ване на »“ услугите предостав€ни на нашите бизнес партньори вътрешно в Coca-Cola Hellenic Bottling Company – каза јлен Ѕрухар, директор „Ѕизнес решени€ и системи“ в CCHBC. – Ќещо повече, ние разчитаме на опита и експертизата на Atos да осигури по-добър и по-бърз достъп до нови технологични решени€, както и да ни подпомогне да се възползваме максимално от пазарните тенденции и възможности.“

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас