“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ќазначени€
11 €ну
2017
 
 

LG с нов директор за 12 страни от ÷ентрална и »зточна ≈вропа

1250 прочитани€, 0 коментара

Ѕумсоп Ћий поема ръководството на LG ”нгари€ – звеното, което координира всички дейности на LG в Ѕългари€ и още 10 държави от ÷ентрална и »зточна ≈вропа – ”нгари€, —ловени€, –умъни€, —ърби€, ’ървати€, јлбани€, ћакедони€, Ѕосна и ’ерцеговина, „ерна гора и  осово. ƒосегашни€т ръководител ёнгнам –о, пък поема ръководството на Home Appliance & Air Solution звеното на LG в »нди€, след успешни€ си период в ”нгари€.

Ѕумсоп Ћий

ѕреди да поеме нови€ пост, Ѕумсоп Ћий изпълн€ва длъжността президент на звеното на LG в –умъни€, а преди това има дългогодишен международен опит в активностите на LG в »зточна ≈вропа, страните от ќЌƒ, ёжна јмерика, Ѕлизки€ изток и јфрика, посочват от компани€та.

ѕрочетете още: –ъководител€т на отдела за битови електроуреди ще е директор на LG

„»зключително съм горд, че се присъедин€вам и поемам ръководната позици€ на регионалното звено на LG в Ѕудапеща. –ешен съм да засил€ експертизата на местните специалисти, като непрекъснато поддържам силата на бранда на LG и в крайна сметка да установим компани€та като лидер в региона – сподел€ Ћий. - ¬ LG сме посветени да направим живота, както на крайните потребители, така и на бизнес клиентите по-лесен и продуктивен с нашите новаторски технологии.“

¬изи€та на нови€ регионален президент е да затвърди лидерската позици€ на LG в ÷ентрална и »зточна ≈вропа, като използва максимално местните таланти и екипи, както и да се възползва от високотехнологичните иновации, с които разполага компани€та.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
»“ ѕ–ќ≈ “ Ќј √ќƒ»Ќј“ј

‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
≈дуард ван Ћейнт: “върде многото регулации убиват бизнеса≈дуард ван Ћейнт: “върде многото регулации убиват бизнеса

≈дуард ван Ћейнт е председател и главен изпълнителен директор на EPI Group of Companies. »ма над 25 години международен опит в сферата на високите технологии и центрове за данни. “ой е основни€т двигател зад успешното разрастване на EPI в...

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас