Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
06 яну
2017
 
 

Ericsson и Cisco разширяват съюза си в посока Wi-Fi

Ericsson и Cisco разширяват своето „стратегическо партньорство“ и то вече включва нов Wi-Fi продукт.

3236 прочитания

Ericsson и Cisco разширяват своето „стратегическо партньорство“ и то вече включва нов Wi-Fi продукт.

Досега над 250 активни потребителски споразумения са се превърнали в печеливши сделки. Над 60 от сделките са за IP продукти (маршрутизиране и транспорт) и услуги. Компаниите обявиха сделки с операторите 3 Italy, Vodafone Португалия, Aster Доминиканска република и Cable & Wireless на Карибите през 2016,” съобщиха компаниите в съвместно изявление.

Ericsson и Cisco създадоха своето партньорство през ноември 2015 г., описвайки го като „най-добрият път напред за двете компании“. Тогава бе декларирано, че до 2018 г. има „допълнителна възможност за приходи над $1 млрд.“ за всяка от фирмите.

Прочетете още: Ericsson пристига на CES с 30 демонстрации на 5G бизнес модели

Двамата партньори вече предлагат т.нар. Evolved Wi-Fi Networks, продукт, който комбинира опорни мрежи и приложения плюс 3GPP достъп на Ericsson с Wi-Fi портфолиото на Cisco, предоставяйки надеждни Wi-Fi мрежи с голяма производителност на мобилни, кабелни и други индустриални клиенти на Ericsson.

Сред предварително интегрирани и одобрени решения са вътрешносградни малки клетки, съчетаващи Wi-Fi и мобилна клетъчна свързаност, операторски Wi-Fi продукти; управление на трафика между Wi-Fi и мобилни мрежи, както и интеграция на опорна мрежа с Wi-Fi достъп.

Ericsson ще отговаря за проектирането и разгръщането на системите, но при пълна продуктова поддръжка от Cisco. Evolved Wi-Fi Networks ще бъдат предлагани и като напълно управляема услуга, осигуряваща по-бърза инсталация и пускане в реална експлоатация.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас