“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
04 €ну
2017
 
 

ƒо 16 €нуари се кандидатства за конкурса Ќаградите на Ѕј»“ за 2016 г.

27 регистрации са направени до момента за участие в надпреварата.

2425 прочитани€

ќстават 2 седмици до крайни€ срок за регистраци€ за конкурса „Ќаградите на Ѕј»“” за 2016 г. ƒо този момент са направени 27 регистрации в надпреварата.

»люстраци€: SHUTTERSTOCK

Ќай-много кандидатури – 6, са подадени в категори€та „∆урналистически принос“, 5 са регистрираните инициативи и проекти, които се конкурират за ќбразователната награда.

ѕрочетете още: Ѕј»“ отбел€за 20 години от основаването си

–егистраци€та за участие в конкурса ще бъде отворена до 24.00 ч. на 16 €нуари 2017 г. включително.

 андидатстването е безплатно.

¬ конкурса могат да участват всички компании от » “ бранша, регистрирани съгласно българското търговско право.

«а 6-ти път Ѕј»“ ще връчи награди в 12 категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии, като традиционно победителите ще получат плакети и грамоти, както и парични награди. “е са под формата на ваучери, срещу чи€то стойност победителите в конкурса имат възможност да закуп€т стоки или услуги от компании-членове на Ѕј»“.

ѕрипомн€ме, че тази година организационни€т комитет направи промени в категориите и регламента на конкурса, които да отраз€т бързото развитие на » “ индустри€та.

—ъгласно пром€ната в регламента за специалната награда н€ма да се подават кандидатури и т€ ще се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации.

Ѕ€ха въведени 2 нови категории: в „«начителен корпоративен » “ проект“ могат да кандидатстват както » “ проекти на български не-» “ компании, така » “ проекти на » “ компании за техни клиенти в Ѕългари€ или чужбина. ¬ категори€та Internet of Things ще бъдат отличени разработени и действащи проекти или продукти в областта на »нтернет на нещата, създадени от или с активното участие на български личности или екипи.

— цел подкрепа и стимулиране на активността на младото поколение Ѕј»“ реши да разшири досегашната категори€ „—тудентска награда“ – в „ћладежка награда“ могат да участват и ученици, които имат създадена собствена разработка или продукт въз основа на » “.

»здани€та на конкурса на „Ќаградите на Ѕј»““ през последните 4 години се проведоха под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –осен ѕлевнелиев, като пълна информаци€ за предишните издани€ и за победителите в отделните категории по години може да се види тук.

–егистрационната форма, регламентът на конкурса и предложени€та за спонсорите са публикувани на сайта на наградите. Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ през февруари 2017 г.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас