Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
04 яну
2017
 
 

Ню Харайзънс България партнира с EPI за курсове за центрове за данни

4044 прочитания

EPI, водещ доставчик на обученията за центрове за данни, избра Ню Харайзънс България - част от глобалната мрежа на New Horizons Computer Learning Centers, за свой оторизиран тренинг партньор в България, съобщиха от българското дружество. Ню Харайзънс ще предоставя сертификационните програми на EPI за центрове за данни в две направления: дизайн/изграждане/управление/обслужване и стандарти/съответствие.

Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България

EPI е международна дейта център компания с европейски произход, която към момента оперира в над 50 държави директно и чрез голяма партньорска мрежа.

Прочетете още: До края на месеца има отстъпки за регистрация за Expand Your Horizons

„Вълнуваме се за новото партньорство и възможността да бъдем оторизиран тренинг партньор на EPI за българския пазар, каза Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България. EPI е най-старата и най-голяма компания за курсове и сертификация за центрове за данни. С визия за бъдещето, непрекъснати иновации и високо качество на предлаганите курсове, EPI има сериозно конкурентно предимство пред други доставчици на обучения за центрове за данни, независими от конкретен производител“.

Пенев добави, че всички курсове и сертификати на EPI са акредитирани от независимия, световнопризнат доставчик EXIN, което е безпристрастно признание и гаранция за тяхното качество. Разработката на обученията следва детайлен, структуриран процес, базиран на EPI-DCCF – първата и засега единствена в света рамка за компетенции в индустрията на центровете за данни. Учебните програми се създават и рецензират от специалисти с дългогодишен практически опит в центрове за данни, подчерта управителят на Ню Харайзънс България.

„Щастливи сме, че избрахме Ню Харайзънс България за оторизиран партньор за обучения на EPI, отбеляза Едуард ван Лийнт, председател и главен изпълнителен директор на EPI. - Компанията има сериозна репутация за предоставяне на висококачествени услуги в сферата на обучението на корпоративни клиенти. Качество е основният принцип на EPI във всеки аспект на нашия бизнес и е ключов критерий при избора ни на партньори. Убедени сме, че Ню Харайзънс ще представляват успешно EPI в България и очакваме с нетърпение да работим с тях, за да развием умения на световно ниво в българската дейта център индустрия.“

Датите на първите курсове на EPI вече са обявени в публичния график на Ню Харайзънс България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас