“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
04 €ну
2017
 
 

“им ¬»∆ЏЌ внедри MS Dynamics NAV в норвежка развойна компани€

ERP решението е реализирано в норвежката компани€ за строителен софтуер coBuilder

2487 прочитани€

Ќова ERP система MS Dynamics NAV внедриха в норвежката компани€ coBuilder специалисти от българската консултантска компани€ “им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€. Ќорвежкото дружество, което има развойно звено и у нас, разработва система за управление на строителни проекти, включително на всички материали и ресурси, използвани в т€х. „рез тази система строителните компании лесно дигитализират данните, свързани с даден проект, и ги сподел€т на различни езици и в различен формат.

Ѕългарската компани€ е внедрила ERP системата Microsoft Dynamics NAV и е € интегрирала с наличната при клиента CRM система. ƒобавени са и редица функционалности, свързани със специфичната дейност на coBuilder.

„«а нас успехът на проекта беше от важно значение, тъй като ни позиционира като разпознаваема компани€ за бизнес софтуер на международни€ пазар и разшир€ва възможностите ни за развитие извън Ѕългари€. coBuilder е един иновативен клиент с много специфична дейност и успешното внедр€ване на система за управление на бизнеса в него разшир€ва експертизата на наши€ екип в дигитални€ сегмент“, посочва јнастас Ўопов, мениджър „Ѕизнес консултиране“ в “им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€.

ѕрочетете още: ERP Academy ще се среща с бизнеса из страната

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас