Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
03 яну
2017
 
 

Софтуерната компания ТехноЛогика с обновено лого от 2017 г.

977 прочитания, 0 коментара

С обновено лого посрещна 2017 година софтуерната компания ТехноЛогика. След редизайна в него са запазени разпознаваемите, специално разработени още със създаването на фирмата, шрифт и символ с ромбовидна форма. От компанията остават верни на зеления цвят, но сега той подчертава зелените технологии като елемент на фирмената социална отговорност, а нов стоманеносив цвят символизира желязната логика, която в синергия с творчество и високи технологии прави разработките на фирмата устойчиви като стомана. Появяват се и искри като символ на огъня, творческото начало и вдъхновението, разкриват от компанията.

 

Обновеното лого на ТехноЛогика

Прочетете още: ГИС Алианс отбеляза със семинар празника на географските системи

Отразявайки новите тенденции и възможности на типографията, в логото са използвани 3D елементи и ефекти – препратка към новото развитие на 3D решенията, които ТехноЛогика предлага. Към тези решения през изминалата година тя усвои и добави върховите софтуерни продукти за инженерно проектиране на Dassault Systèmes (3DS) и 3D скенерите на водещия световен производител Creaform, обясниха от софтуерната компания.

За типографското изписване на логото е използвана консултантската помощ на проф. Тодор Варджиев, художник, графичен дизайнер и калиграф. Логото има специфичен наклон, който отразява продължаващото динамично развитие на компанията.

Флагманът на собствените софтуерни продукти на ТехноЛогика - системата за управление на човешки ресурси HeRMeS, е вече 20 години на пазара и се използва от над 600 организации в 7 страни, но продължава ускорено да се развива. През 2016 г. беше обявена 6-ата версия, нови Self Service процедури (за самообслужване) и ново мобилно приложение към тях. Динамично се обогатява и портфолиото на ТехноЛогика. През миналата година софтуерната компания разкри ново направление - „Решения за сигурност“, чийто акцент е поставен върху киберзащита и управление при кризи. Вече е и партньор с водещите компании в тези области - Crypto и Systematic.

„В областта на сигурността, като по-общо понятие, работим по центрове за превенция и управление при кризи. Завършихме проект за анализ на риска и планиране на действия при наводнение за община Бургас. Работим и по проект на НАТО, където редом до световни компании защитаваме името на българската софтуерна индустрия, добиваме опит, увереност и ноу-хау“, заяви изпълнителният директор на ТехноЛогика Огнян Траянов.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас