Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
03 яну
2017
 
 

Софтуерната компания ТехноЛогика с обновено лого от 2017 г.

1670 прочитания

С обновено лого посрещна 2017 година софтуерната компания ТехноЛогика. След редизайна в него са запазени разпознаваемите, специално разработени още със създаването на фирмата, шрифт и символ с ромбовидна форма. От компанията остават верни на зеления цвят, но сега той подчертава зелените технологии като елемент на фирмената социална отговорност, а нов стоманеносив цвят символизира желязната логика, която в синергия с творчество и високи технологии прави разработките на фирмата устойчиви като стомана. Появяват се и искри като символ на огъня, творческото начало и вдъхновението, разкриват от компанията.

 

Обновеното лого на ТехноЛогика

Прочетете още: ГИС Алианс отбеляза със семинар празника на географските системи

Отразявайки новите тенденции и възможности на типографията, в логото са използвани 3D елементи и ефекти – препратка към новото развитие на 3D решенията, които ТехноЛогика предлага. Към тези решения през изминалата година тя усвои и добави върховите софтуерни продукти за инженерно проектиране на Dassault Systèmes (3DS) и 3D скенерите на водещия световен производител Creaform, обясниха от софтуерната компания.

За типографското изписване на логото е използвана консултантската помощ на проф. Тодор Варджиев, художник, графичен дизайнер и калиграф. Логото има специфичен наклон, който отразява продължаващото динамично развитие на компанията.

Флагманът на собствените софтуерни продукти на ТехноЛогика - системата за управление на човешки ресурси HeRMeS, е вече 20 години на пазара и се използва от над 600 организации в 7 страни, но продължава ускорено да се развива. През 2016 г. беше обявена 6-ата версия, нови Self Service процедури (за самообслужване) и ново мобилно приложение към тях. Динамично се обогатява и портфолиото на ТехноЛогика. През миналата година софтуерната компания разкри ново направление - „Решения за сигурност“, чийто акцент е поставен върху киберзащита и управление при кризи. Вече е и партньор с водещите компании в тези области - Crypto и Systematic.

„В областта на сигурността, като по-общо понятие, работим по центрове за превенция и управление при кризи. Завършихме проект за анализ на риска и планиране на действия при наводнение за община Бургас. Работим и по проект на НАТО, където редом до световни компании защитаваме името на българската софтуерна индустрия, добиваме опит, увереност и ноу-хау“, заяви изпълнителният директор на ТехноЛогика Огнян Траянов.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас