“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »нтернет
26 дек
2016
 
 

ƒимитровградска фирма разработи самообучаваща се »— за е-магазини

—истемата ј»— на ћаркетзона комуникира сама със стотици клиенти и доставчици, твърд€т разработчиците.

3964 прочитани€

јвтоматична информационна система (ј»—), ко€то обслужва онлайн търгови€та в български€ сайт marketzona.com, използва изкуствен интелект. „“ова е самообучаваща се изкуствена неврона система, ко€то може да предостав€ информаци€ на клиентите и продавачите за всичко свързано със сайта“, твърд€т от регистрираната в ƒимитровград компани€ ћаркетзона.

—истемата ј»— на ћаркетзона комуникира сама със стотици клиенти и доставчици, твърд€т разработчиците.

ј»— може да говори със стотици посетители едновременно на различни езици, като разгражда изречени€та и може самосто€телно да прави логически изводи. „—истемата сама прави промени в базите данни, изготв€ платежни и разпредел€ постъпилите средства от клиентите на участвалите в сделката доставчици и производители, изпраща им бюлетини, прави им намалени€, генерира месечни и годишни отчети към всеки продавач в системата, изготв€ и справки“, об€сн€ват от ћаркетзона.

ѕрочетете още: » “ и аутсорсинг секторите - иновативни отрасли в родната икономика

ј»— има достъп до всички бази данни на сайта, които управл€ва , както и до всички публични ресурси в интернет. „¬ момента системата се обучава.  огато има затруднени€ и не може да се справи сама, прехвърл€ задачата към оператор човек, но се учи бързо и тенденци€та е един ден, когато натрупа необходимите знани€ в невронната си мрежа, да поеме всичките функции на операторите“, добав€т разработчиците.

¬ момента онлайн платформата и всички дейности, свързани с не€, се управл€ва само от двама човека и ј»—. "ј»— не е обикновен чат-бот. “€ разгражда изречени€та, осмисл€ думите в т€х и прави логически заключени€", коментират от компани€та.

—истемата може да намери приложение в широк кръг от дейности, например навс€къде, където в момента се използват оператори, секретарки, администраци€ в държавни€ и частни€ сектор, както и в онлайн платформи, магазини и портали, които се обслужват в момента от живи оператори“, добав€т от ћаркетзона.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас