Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
22 дек
2016
 
 

Алтерко е доставила 40 000 детски часовника MyKi

4359 прочитания

40 000 бр. детски умни часовници MyKi на българската компания Алтерко Роботикс са били доставени от представянето на продукта през пролетта на 2016 г. В началото на декември популярният сайт Smartwatches.org го класира сред най-добрите детски смарт устройства за 2016 г.

От компанията очакват до края на настояща година продажбите да достигнат 50 000 бр. MyKi се доставя в над десет страни, на три континента.

Празничната версия на MyKi е в черно и червено.

Прочетете още: Акциите на Алтерко вече са на Българската фондова борса

„Изключително сме горди с резултатите на MyKi – споделя Димитър Димитров, изпълнителен директор на Алтерко Роботикс. – Само една година е минала, а вече имаме продажби и позитивни отзиви освен от България, от Сърбия, Косово, Албания, Румъния, Германия, Австрия, та чак до Венецуела и Мексико. Миналата седмица регистрирахме и първите си продажби в САЩ, което е огромен пробив за нас. Все пак това е един от най-големите и пренаситени технологични пазари.“

Специално за празниците компанията пуска лимитирано издание на продукта. Той може да бъде поръчан онлайн на официалния уебсайт на MyKi, а от 27 декември ще може да бъде закупен и от магазините на Мтел.

MyKi e предназначен за деца на възраст от 4 до 10 години и работи със SIM карта. Часовникът разполага с вграден GPS модул и благодарение на него родителят получава информация за местонахождението на детето по всяко време. Данните за локацията се обновяват на всеки 60 секунди в специално разработеното мобилно приложение MyKi Watch.

Часовникът разполага със SOS бутон, който детето може да използва, за да се свърже с близък човек при спешен случай.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас