“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
15 дек
2016
 
 

19 кандидати в 9 категории за ДЌаградите на Ѕј»“Ф за 2016 г.

ќстават 5 седмици до крайни€ срок за регистраци€ за конкурса

2433 прочитани€

19 кандидатури в 9 категории са подадени в конкурса „Ќаградите на Ѕј»““ за 2016 г., като до крайни€ срок – 16 €нуари 2017 г. остават 5 седмици, съобщиха от »“ асоциаци€та.

«а втора поредна година като най-оспорвана се очертава надпреварата за ќбразователна награда, като в тази категори€ досега са регистрирани 5 проекта.

–егистраци€та за конкурса е безплатна и става на специални€ сайт на организаци€та (http://bait-awards.bg/pages/Registration/). ¬ конкурса могат да участват всички компании от » “ бранша, регистрирани съгласно българското търговско право, добав€т от Ѕј»“.

ѕрочетете още: 12 са вече кандидатурите за ДЌаградите на Ѕј»“У

јсоциаци€та ще връчи за шести път награди в 12 категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии, като традиционно победителите ще получат плакети и грамоти, както и парични награди. „“е са под формата на ваучери, срещу чи€то стойност победителите в конкурса имат възможност да закуп€т стоки или услуги от компании, членове на Ѕј»““, допълват от браншовата организаци€.

“ази година в конурса б€ха добавени 2 нови категории, отраз€ващи бързото развитие на » “ индустри€та – за значим корпоративен » “ проект и за »нтернет на нещата (IoT).

¬ първата могат да кандидатстват както » “ проекти на български не-» “ компании, така » “ проекти на » “ компании за техни клиенти в Ѕългари€ или чужбина. ¬ IOT категори€та ще бъдат отличени разработени и действащи проекти или продукти в областта на »нтернет на нещата, създадени от или с активното участие на български личности или екипи. ѕроектът (продуктът) тр€бва да има клиенти от минимум 6 месеца към датата на кандидатстване за наградата.

—пециалната награда на Ѕј»“ ще се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации. — цел подкрепа и стимулиране на предприемаческото мислене и активността на младото поколение Ѕј»“ разшири досегашната категори€ „—тудентска награда“ – в „ћладежка награда“, като в не€ освен студенти могат да участват ученици, които имат създадена собствена разработка или продукт въз основа на » “.

»здани€та на конкурса на „Ќаградите на Ѕј»““ през последните 4 г. се проведоха под патронажа на ѕрезидента на –. Ѕългари€ –осен ѕлевнелиев. –егистрационната форма, регламентът на конкурса и предложени€та за спонсорите са публикувани на сайта на наградите. Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ през февруари 2017 г.Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас