Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
07 дек
2016
 
 

TELUS ще покаже как се грижи за служителите си

2743 прочитания

Демонстрация на отношението и грижата към своите служители ще организира TELUS International Europe в България на 14 декември. Инициативата носи името „Happy day at TELUS“ („Един щастлив ден в TELUS“) и в рамките й желаещите ще могат да посетят зоните за почивка и спорт в компанията, както и „всички зони, които помагат на служителите на TELUS да се чувстват оценени и удовлетворени“.

Всеки, който би желал да се включи в инициативата на TELUS, може да се запише в специална форма на официалния сайт на компанията. Денят на отворените врати ще стартира от 11:00 до 12:30 часа.

Прочетете още: ИТ индустрията страда от дефицит на хора с лидерски и меки умения

Едновременно с това, присъстващите ще бъдат поканени да участват и в работилница с тема „Какво е нужно, за да бъдем щастливи на работното си място?“. Целта и е участниците ще разберат как могат да намерят идеалната за тях работа, която ще им носи щастие, как да се чувстват удовлетворени в професионално отношение и какво е важно да предлага една компания на служителите си, за да искат да продължат развитието си, като част от нея, обясняват от TELUS.

Гостите на Отворените врати ще имат възможност и да поговорят с настоящи служители, които да им разкажат за ежедневието си и как протича един работен ден в компанията.

В TELUS International Europe работят над 3500 служители, като над 75% от назначените са преминали през развитие вътре в компанията. Над 80% от хората са започнали своята кариера от позицията на агенти, а 30% от работещите в нея са чужденци.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас