Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Настолни компютри
02 дек
2016
 
 

Dell пуска на пазара четириядрен тънък клиент

2760 прочитания, 0 коментара

Нов високопроизводителен тънък клиент от серията Wyse, предназначен за служители в индустриите на знанието пуска на пазара Dell. Wyse 5060 е съвместим с основните доставчици на виртуализационни решения, включително Citrix XenDesktop, Microsoft RDS и VMware Horizon.

Според компанията решението предоставя гъвкавостта, ефективността и надеждността, които организациите изискват за техните облачни среди, съчетани с превъзходно потребителско преживяване, което е необходимо на служителите.

Прочетете още: Dell EMC: С каквото и да разполагате, ще помогнем да се модернизирате

Тънкият клиент Wyse 5060 има AMD 2.4GHz четириядрен процесор, който поддържа до 8GB RAM и 64GB флаш памет. Според компанията той предлага до 30% по-висока производителност в сравнение с предишното поколение от този вид настолни машини. Решението може да бъде закупено с операционна система Wyse ThinOS от Dell или Windows Embedded Standard (WES) 7p. 2017 г. се очаква обновяване към Windows 10 IoT, което ще се предлага за WES потребители. Тънкият клиент ще се предлага и с Wyse ThinLinux.

“Днешният служител в индустриите на знанието изисква достъп до високоефективни, мощни системи и инструменти, които им позволяват да работят по новаторски начин, да си сътрудничат и споделят информация в надеждна среда – обяснява Стийв Лала, старши вицепрезидент, Commercial Client Software & Solutions в Dell. – Нашият нов Wyse 5060 четириядрен тънък клиент предлага производителността и възможностите, от които служителите работещи във виртуализирани десктоп среди се нуждаят, в съчетание с ниска цена за закупуване и лесно управление, от което се нуждаят ИТ отделите.”

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Дмитри Черевик: Цел №1 за местния офис на Progress е растежДмитри Черевик: Цел №1 за местния офис на Progress е растеж

ПРОФИЛ Progress е водещ доставчик на технологии за разработка и пускане на приложения. Компанията дава възможност на независимите софтуерни вендори да създават и пускат приложения за бизнеса, включващи когнитивни възможности, които чрез ...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас