Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
02 дек
2016
 
 

Мтел подарява 15 от най-популярните платени Viber стикери

Над 500 000 българи ползват вече стикерите, избрани от оператора като подарък за всички нейни абонати.

3819 прочитания
Страница 1 от 2

15 от най-популярните пакети със стикери на чат приложението Viber ще могат да се изтеглят безплатно за Коледа от клиентите на Мтел, съобщиха от телекома. Предложението е валиднои за всички потребители на оператора, като 13 от пакетите са платени, а другите два са собствените комплекти стикери на Мтел.

Общият брой сваляния на петнадесетте пакета в България за момента е над половин милион, като потребителите са ги използвали в общо над 8,7 милиона съобщения. Всеки от платените пакети струва по 4,80 лева, но за клиентите на Мтел те ще са безплатни през следващите 3 месеца.

Мтел и Viber стартираха сътрудничеството си през октомври 2015 г.

Прочетете още: Viber представи публични профили за бизнеса

Сред спонсорираните пакети са стикери на зимна и коледна тематика като Merry Christmas, Best of Christmas Vibes, Winter Bear, Winter Wonderland, A dogs Winter, Winter with Lana, Winter Vibes, както и такива с любовни послания като Eve and Freddy in love и Blu and Mayo love in the winter. Потребителите в България са изпратили над 1,5 милиона съобщения със стикери от пакета Merry Christmas, а любовните стикери на Eve and Freddy in love са използвани близо милион пъти, показва статистиката на Viber.

Подаръкът на Мтел е резултат от сътрудничеството на телекома с Viber, стартирало с откриването на офис на Viber у нас в края на октомври миналата година. Благодарение на партньорството между компаниите клиентите на Мтел могат да активират екстра за сърфиране във Viber, с която не черпят мегабайтите от основния си пакет. Операторът използва публичния си чат в приложението, за да предлага ексклузивни разпродажби на различни интересни джаджи – детския часовник MyKi, популярни смартфони, слушалки и др. Публичният чат на Мтел вече има над 180 000 последователи, твърдят от компанията.

През публичния акаунт абонатите ще могат скоро да проверяват сметките си, да управляват различните услуги, които ползват от Мтел и други, обещават от оператора.<

1 2
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас